dinsdag 15 april 2014

Rolborder 40 cm hoog

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Ideaal voor het opvangen van hoogteverschil in uw tuin. De rolborder bestaat uit halfronde plaatjes met een diameter van 5cm die aan elkaar bevestigd zijn met een galva draad.


Hoogte: 40cm Geïmpregneerd.

De levensduur van deze houten rolborder is ongeveer 8-jaar. Een exclusieve a-kwaliteit tuinafscheiding en . Vind rolborder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Materiaalbehandeling, Geïmpregneerd.


Prachtig in combinatie met de natuurlijke tinten van uw tuin! Borderrol met uitspoeldoek 180xcm. Rolborder , gefreesd hardhout 180xcm.

Agrofino bodembedekker sierschors Pinus Maritimus 20- 40mm L. Bestel online en voordelig op Nubuiten. Elephant rolborder hout 250x30cm. Central Park bemeste tuinaarde 40L. De rolborder is geschikt voor het gebruik voor het maken van plantenbakken tot tuin borders.


Van hoog naar laag sorteren. De borderrol is in FSC-gecertificeerd hout, behandeld in een. Met deze mooie houten borderrand kan je de verhoogde borders in je tuin perfect afwerken. Ze geven een natuurlijke . Behandeling: celfix gewolmaniseerd (onder hoge druk geimpregneerd) - Lengte: 2. Beschikbare afmetingen: - 30cm hoog x 250cm lang: 1euro - 40cm. Douglas Lariks Tuinhout Twente tuinhouttwente.


Containerbox Containerbox, afm. De meest gangbare maten zijn 2 en centimeter hoog. Ze zijn heel buigzaam, kunnen elke ronding . Dit kunt u ook oplossen met stenen kantopsluitingen maar als u voor een natuurlijkere uitstraling wilt gaan kijk dan naar houten bielzen en rolborders.

KT0Zandbak Bert met zitdeksel. Naadlhout gewolmaniseerd 1x 1x cm. Ook een rolborder bestel je bij de Nr. Houten rolborders zijn handig voor het verhogen van tuinborders.


Wij worden wel eens de grootste online bouwmarkt voor beton, prefab en steen genoemd. Wat wij belangrijk vinden zijn lage prijzen, hoge kwaliteit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts