woensdag 16 april 2014

Dracaena bruine punten

Dracaena-Drakenplant-Drakenbloedbo. Plaats deze kamerplant dan verder van het raam. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Meer resultaten van palmvrienden. Bruine punten en groeit scheef.


Bekijk alle reacties via groeninfo.

De verzorging en onderhoud is wel wat lastiger, . Voorkom dat hij op de tocht staat, want dan kan hij bruine punten krijgen. Bamboestokken post apr. Je kunt trouwens ook merken dat je te veel water geeft als de bladeren bruin of geel worden. Gele of bruine punten aan het blad van de Lucky bamboo ontstaan wanneer hij . De bladeren hebben een donkergroene kleur en zijn bruinrood gerand. Hallo ik ben in het bezit van dracaena (marginata) planten.


Probeer je weer een paar onverdiende puntjes bij elkaar te sprokkelen?

Kan tegen een schaars verlichte. Het oude blad krijgt bruine punten en sterft langzaam af, dit kan dan van de plant . HalloWeet er iemand hoe je een dracaena marginata juist moet verzorgen? Volgens mij moet je alleen bladeren die bruin worden, schuin afknippen,. De oude plant vertakt zich dan op dat punt en wordt dan mooi vol.


Bladeren en vruchten krijgen gele, rode of bruine vlekken. Wanneer de Monstera deliciosa bruine punten aan de bladeren vormt krijgt de. Een bruine kleur aan de punten van de blaadjes is eveneens ongewenst.


Op peperomia veroorzaakt deze ziekte opgebolde geelbruin tot zwart gekleurde. Hemerocallis), hosta, hydrangea,. Dit biedt dus veel mogelijkheden. Het eindpunt van het blad krult hier enigzins om.


Nu kijken ze wat minder vrolijk en hebben ze bruine punten gekregen. In de winter wordt een rust aanbevolen met een temperatuur rond de °C. Als de plant bruine bladeren krijgt, staat de plant op een te lichte plaats.


Giftig: het sap van de Yucca is giftig. Let hier dus op bij huisdieren en .

Bij aankoop van mijn dracaena (pot met stammen) zijn de bladeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts