maandag 21 april 2014

Podocarpus verzorging

Veel voorkomende soort voor Bonsai. Is ook makkelijk in de verzorging. Beste, Ik heb mijn podocarpus al paar weken op mijn kamer gezet voor de winter.


Op mijn kamer is het fris en staat de bonsai bij een raam voor het licht. Podocarpus Macrophyllus verdroogde bladeren feb.

Mooie duidelijke omschrijving van de podocarpus. Kweekhandleiding en verzorging. Categorie: kamerplant, altijdgroen, kuipplant, . Bekijk alle reacties via groeninfo.


Wordt hier als een kamerplant gehouden maar kan na de vorstperiode naar buiten en op een . Verzorging - kan tegen volle zon. In Australie groeit hij vaak .

Mooi grote podocarpus bonsai boom. De hoogte is ongeveer 75cm. De stam heeft een mooie gebogen opgaande lijn. Het loof is mooi volgroeit. Beter iets te veel dan compleet droog.


De pot nooit uit laten drogen. De geleverde boom kan iets van de foto afwijken. Hoogte inclusief pot: 35cm. Afmeting en model zullen . Kunstmatige Groene Bladeren Plant Poted Bonsai Home Office Cafe Graden Trouwdecoratie - Green.


De beste kwaliteit en optimale bescherming tegen zon, regen en vorst. Geschikt voor de Japanse tuin of het terras. Bij temperaturen beneden de . Kijk ook eens naar de andere planten en potten in ons ruime assortiment!


Dan is dit podocarpus kunstboom van Emerald perfect voor het decoreren van uw kamer.

Valued for bonsai because of the pine-like appearance and very hard wood. Alleen: echte planten hebben verzorging , licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt. De Groot decoraties heeft de perfecte oplossing: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts