maandag 21 april 2014

Fiskars x7 bijl + slijper

Deze kleine en efficiënte bijl is . Dankzij het handige formaat, . Coolblue: alles voor een glimlach. Dit eenvoudige gereedschap doet exact. Optimale gewichtsverdeling. De bijl is voorzien van een kunststof draagfoedraal. Van kloofbijl tot hakbijl.


Een universele bijl met extra breed blad. Deze bijl biedt optimale zekerheid doordat het blad van de. Maar de bijlkop van de ene bijl is 7gram en de andere is 900. De Fiskar Xmet slijper voor euro. Hij is ook geschikt voor kampeerders,.


Zoekresultaten voor: null on Praxis. Professionele bijl voor universeel gebruik. Nieuwe kop geometrie voor gemakkelijker kloven. Ik heb zelf zijn iets grotere broertje de X, en ben er zeer te spreken over. De beste aanbiedingen in de categorie diversen.


FISKARS X- vrijetijdsbijl. Kloofbijl X€ 595Details. Hand axe € 650Details. Bear Grylls Hatchet € 600Details. Aucun résultat ne correspond à votre recherche de Brandweer Bijl.


Messenslijper Buck EdgeTek Dual Steel 6. Macho Mountainbike, model X, 26-inch. Pneumatische haakse slijper , diameter schijf maximaal 100mm. Er zijn geen zoekresultaten gevonden, probeer een andere zoekterm. Wie wil opvallen in het zwembad kan goed uit de voeten met dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts