vrijdag 8 augustus 2014

Budel koopzondag

Koopzondag Budel , overzicht van winkels en woonboulevards met koopzondagen in Budel. Alle andere filialen gesloten. Dit jaar voor de eerste keer met een grootse braderie in het centrum.


Onze missie: een gezellig centrum . De gemeente heeft ruim 20.

Tijdens een koopzondag in . De allerlaatste inkopen voor kerst doe je gewoon in Budel ! Van Cranenbroek in Budel Randweg-Zuid folder met winkel informatie en openingstijden. Welkom bij Action in Budel. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, . Lente koopzondag in Budel.


Afgelopen week, op oktober was het Herfstkoopzondag in het centrum van Budel.

Cranendonck - Voor Budel en de rest van de gemeente moegen winkels elke zondag . In de Winkeltijdenwet staat wanneer winkels open mogen zijn. Wilt u open zijn met uw winkel buiten de normale openingstijden? Dan vraagt u hiervoor een . BUDEL - Op maart begint de lente en dat betekent dat we weer kunnen shoppen voor de nieuwste voorjaarsmode!


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw . Voor schoenen, sportartikelen en vrijetijdskleding met de laagste prijs garantie slaag je bij Scapino Budel. Bekijk snel de openingstijden op scapino.


Verspaandonk Mode, de modezaak waar persoonlijke aandacht en service nog vanzelfsprekend zijn. In de ruime winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie . Informatie en tips over Winkelcentrum, maar tevens ook andere winkels in Budel ! Atelier Grenier en koopzondag weer een succes! Op zondag september en zondag oktober was het team van Fitlife weer present tijdens . De winkels waren open op deze koopzondag , en daarvan maakten veel .

BUDEL - Natuurlijk staat de nieuwe najaarsmode centraal tijdens de koopzondag in Budel -centrum op oktober. Maar ook beauty en health is . Adres, openingstijden, koopzondag , telefoonnummer en andere informatie van de Action winkel in Budel. Bij de vestingen in Budel , Dongen en Schijndel is de koopavond op vrijdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts