vrijdag 22 augustus 2014

Wagenloods amersfoort

De wagenwerkplaats in Amersfoort is een terrein van de Hollandsche IJzeren. Perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest. Centrale ligging en goede bereikbaarheid. Het Centraal Ketelhuis is een unieke, industriële locatie om te lunchen, te trouwen of voor een zakelijke bijeenkomst! Ontdek alle mogelijkheden.


Zakelijk event in het Centraal Ketelhuis: historische plek met ongedwongen sfeer.

Volledig gebouwd uit gerecyclede materialen. Beleef de pure smaak van producten uit eigen. Vooral de tweede wagenloods en de veerensmederij zijn sprekende voorbeelden van.


Amersfoort op de kaart is dé online stadskaart waarop locaties uit Amersfoort zijn gekoppeld aan. Het Oude Magazijn is dé industriële trouw- en eventlocatie van Amersfoort. De sfeer en uitstraling van toen, de faciliteiten en bereikbaarheid van nu!


Bijna hectare terrein lag braak, direct achter het station van Amersfoort. Na het sluiten van de wagenloods heeft de ruimte een andere bestemming gekregen. De rijtuigenloods werd toen nog de wagenloods genoemd.

Wilt u weten hoe Amersfoort er vroeger uitzag? Bekijk onze fotocollectie met meer dan 50. De Rijtuigenloods in Amersfoort is een prachtig decor voor een beurs, congres of feest! Wagenwerkplaats Amersfoort. Op landgoed Schothorst is gelegen een vrijstaande rietgedekte boerderij met eveneens rietgedekte schuur en hooiberg, zeer ruime wagenloods met werkplaats . Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar.


Met dit ontwerp van een wet werd de werkplaats in Amersfoort in het leven geroepen. In Terschuur wordt een voormalige. Laak fase en Amersfoort GROEPSOPLEIDING . In Amersfoort wijkt industrieel erfgoed voor kantoren en appartementen. Het grovere werk gebeurde in de wagenloods , het reguliere . Er zijn momenteel geen evenementen.


Ontbrekend: wagenloods Oud Amersfoort - Een aantal goederenwagens op stand in de. Een kolenwagen (type E) krijgt een nieuwe kopwand. Daarachter een aantal gesloten wagens, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts