dinsdag 12 augustus 2014

Garantia regenton

Hoogwaardige regenton , met een glanzend oppervlak in trendy kleuren. Een kraan is hierbij niet inbegrepen. Vele aanbiedingen bij bol. Zeer mooie moderne regenton van het merk Garantia.


Deze Duitse fabrikant heeft oog voor detail. Strak afgewerkt en voorzien van hoogglanslak.

Koop nu en betaal pas over dagen! Deze waterreservoir heeft een traditioneel, verouderd uitzicht en beschikt over een dubbele functie: als gebruik van regenton en als decoratieve. Deze ton heeft een inhoud van 300L.


Nu te koop bij Tuinexpress. Deze regenton met dubbele functie vangt tot wel 3liter hemelwater op en kan fraai worden . Scherp geprijsd en direct leverbaar! De houtstructuur is op elke regenton anders. Uw regenton zal niet meer overlopen als deze vol is, maar bij het . De regenton heeft een inhoud van 5liter en is gemaakt uit .

Rechthoekig Basic Line model 203L - 300L of 510L. Prijs inclusief verzending. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Zoekt u een stijlvolle regenton voor in uw tuin? Regenton Garant Maurano 300L incl.


Warentuin heeft een ruim assortiment regentonnen. Hij heeft een 2-in-werking. Het is namelijk ook een plantenbak! Vergelijk winkelprijzen. Kunststof design regenton voor in een moderne tuin.


De binnenbak is uitneembaar waardoor . Garantia regenton met bloembak 3liter blauw - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Een regenton voor het opvangen van regenwater, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. De donkerbruine Woody regenton van 3liter is een uniek stuk! Muurmodel Decoratieve regenton met rustiek imitatiehout Uit één stuk vervaardig zonder . Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.

Vormgeving: Romeinse kolom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts