vrijdag 8 augustus 2014

Snelkoppeling maken windows 8

Is dit mogelijk en zo ja, hoe? Je kunt een aparte map met vaak gebruikte snelkoppelingen maken , of snelkoppelingen. In deze uitleg, laat ik je zien hoe je een snelkoppeling maakt op je bureaublad.


Hierboven wordt een snelkoppeling gelegd naar het programma shutdown. De nieuwe snelkoppeling wordt weergegeven op dezelfde locatie als . Snelkoppelingen maken het werk op computer een stuk gemakkelijker.

De optie Bureaublad ( snelkoppeling maken ) wil nog wel eens op onverklaarbare . Tip : Een snellere methode om een snelkoppeling op het . Vanuit Chrome kun je een snelkoppeling maken door links van de url te . Dan opent vaak een schermpje waarin ook snelkoppeling maken staat. Dus als u een app wilt openen, moet u eerst het startscherm openen, loo. Windows Martijn Nieuwendijk.


Maken , wijzigen , de afstand instellen en nog veel . Vooral als ik een snelkoppeling.

Hoe kunnen we snelkoppelingen maken voor de moderne applicaties. Zet de website als snelkoppeling op het Bureaublad. Een nieuwe snelkoppeling maken.


Mensen maken er een sport van om zoveel mogelijk snelkoppelingsicoontjes op hun bureaublad te . Je kunt Cubigo ook op je bureaublad plaatsen door het icoon naast de URL op je bureaublad te slepen. Win XP, Win Win of Win 10. Dat kan door een snelkoppeling naar de app te maken. En de snelkoppeling kan je maken door met je rechtermuisknop op een leeg . Klik met de rechter-muisknop op de snelkoppeling : Paint 8. Startscherm vast te maken. Werk slimmer en efficiënter met sneltoetsen.


Lees hier hoe u eenvoudig een snelkoppeling op uw bureaublad kunt maken die Firefox opent en u naar een favoriete website brengt. Niet alle toepassingen maken een snelkoppeling aan op je. Klik hierop en versleep met ingedrukte muisknop naar je bureaublad. Voor de tweede maal staan al de snelkoppeling n. Tekst kopiëren en snelkoppelingen maken.


We gebruiken het allemaal, snelkoppelingen op het bureaubla of het. Als ik een nieuwe snelkoppeling wil maken op mijn bureaublad (nieuw - snelkoppeling maken ) gebeurd er.

Alle bestanden en mappen zijn zomaar in snelkoppelingen veranderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts