vrijdag 22 augustus 2014

Hoe verzorg ik een uitgebloeide orchidee

Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Is uw orchidee uitgebloeid en de steel nog groen? Phalaenopsis kan ongeveer tot maanden bloeien, is uw plant uitgebloeid.


Hoe verzorg ik mijn orchidee ? Knip de uitgebloeide bloemsteel zo laag mogelijk af.

Na de bloei snijd je de uitgebloeide tak in zijn geheel weg en kun je eventueel overpotten. Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet verzorgen. Rustperiode: om nieuwe bloemvorming te stimuleren, worden uitgebloeide. Vind hier de antwoorden op al jouw orchideeënvragen en handige verzorgingstips.


Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet . Hoe kan ik mijn orchidee opnieuw in bloei krijgen? Een orchidee bloeit enorm lang. Als de orchidee helemaal is uitgebloeid , knip dan de steel net boven het .

Wanneer de tak is uitgebloeid , kan deze zelfde tak opnieuw gaan uitlopen. Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier. Hoe uw orchidee opnieuw laten bloeien? Vaak worden ze na hun bloei dan ook . Uitgebloeide orchideeën verliezen uiteraard veel van hun schoonheid.


De Dendrobium onderscheidt zich van andere orchideeën met zijn bloei. Als de bloemen zijn uitgebloeid vallen ze vanzelf van de plant. Je kunt de stengel verwijderen van uitgebloeide bloemen. Cambria en de cambria-achtige orchidee - Alle informatie over de Cambria orchidee. Knip als de Cambria is uitgebloeid , de oude tak in zijn geheel weg en.


Verzorg de plant net als tijdens de bloei. Met wat extra aandacht kunnen orchideeën nadat zij zijn uitgebloeid , nogmaals in bloei komen. Geef je orchideeën echter water in de pot waar ze in staan, dan rotten de. Toch krijgen we heel vaak de vraag hoe je deze in leven kunt houden.


Florallure stamt af van de orchidee : de Dendrobium Nobilé. Onderstaande verzorgingstips.

Op de oude (dikke) uitgebloeide scheut kan de plant niet opnieuw bloeien. Lees hieronder een uitleg over hoe nieuwe bloei te stimuleren. Met de volgende tips houd jij je orchidee lang mooi.


De verzorging levert vaak problemen op, daarom leggen wij uit hoe je een orchidee verzorgen moet. Mijn orchideeën waren uitgebloeid kort daarna kregen ze weer . Hier lees je alles wat je over de verzorging van orchideeën moet weten:. De uitgebloeide plant mag dan naar buiten onder een struik of . Cymbidiude koude orchidee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts