vrijdag 1 augustus 2014

Kunststof konijnenhok grand lodge 140 plus

Het konijnenhok heeft verdiepingen die met een looplank in verbinding staan. Het hok is gemaakt van stevig kunststof en is compleet met accessoires. Gemaakt van stevig kunststof wat ook geschikt is voor buitenshuis.


Deze kunststof hokken presenteren een . Kunststof konijnenhok met extra veel voordelen, ook zeer geschikt voor konijnen die veel knagen.

Het ideale hok voor echte . Zeer geschikt voor konijnen die veel knagen. Gaat lang mee en geeft veel ruimte aan het konijn. Degelijk en onderhoudsarm en ook nog mooi om te zien!


Geschikt voor binnen en buiten! Hallo Allemaal,Ik heb een vraag of er iemand ervaring heeft met de ferplast grand lodge 1of 1plus kooi. Deze is een kooi van plastic voor . Deze stevige, kunststof konijnenhokken zijn ruim, .

Dit kunststof konijnenhok is bijzonder prettig in gebruik want vanwege het materiaal is het buitenhok eenvoudig te reinigen. Een kunststof konijnenhok wat zorgt voor veel extra gemakken. Actie: Pluspunt : gemaakt van kunststof. Ferplast konijnenhok grand lodge 1plus grijs.


FERPLAST KONIJNENHOK GRAND LODGE 1PLUS GRIJS. Echt een riant huis voor konijnen. Een poot is wat beschadig . Practisch kunststof konijnenhok met verdieping.


Heel eenvoudig te reinigen dankzij diverse deuropeningen. Niet alleen van hout, maar er zijn ook onderhoudsvrije kunststof modellen verkrijgbaar. Woodland Cotton Cottage konijnenhok. Grand Lodge 1Plus grey.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor konijnenhokken aanbied. Het konijn is er helemaal blij mee! Konijnenhok Mega Tommy Special - 140x65x1cm.


Beoordeel Plus Bos op Vensie en deel uw ervaring. Bekijk ook alle beoordelingen, openingstijden, informatie en adressen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts