donderdag 14 augustus 2014

Slim rijst

Gratis verzending vanaf €20. Het is volkomen vrij van koolhydraten en suikers, en levert per 1gram slechts kcal! Tot uur lang een verzadigd gevoel.


Ben je op zoek naar overheerlijke rijst , maar dan wel een gezonde variant met minder calorieën dan de gewone rijst ? Ideaal om dus te combineren met . Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt is het eten van slim pasta, slim rijst en slim noodles ideaal.

Bij het gebruiken van de slim pasta . Lees hier mijn review van koolhydraatvrije vervangers van pasta en rijst. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort . Body en Fitshop biedt altijd het grootste assortiment, snelle service en geen verzendkosten! Ook bevat deze rijst nauwelijks calorieën, namelijk maar kcal per 1gram. Rijst zonder koolhydraten! Dit is doorgaans 8x minder dan in een . Nu te koop bij Diodrogist.


Ook benieuwd naar hoeveel calorieën er in slim rijst van Eat Water zit?

Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in slim rijst zitten? De eerste koolhydraatvrije, vetvrije én glutenvrije pasta, rijst en noodles in Nederland van slechts kcal per 1gram! De rijst is al voorgekookt dus binnen 2 . Volgende week ga ik slim rice proberen. Eet eigenlijk nooit meer rijst , maca etc, alleen met eetclubje. Er zijn vijf verschillende varianten te verkrijgen: noodles, rijst , spaghetti, fettuccine . Wie is er niet dol op pasta of rijst , maar moet dit tijdens het diëten laten staan?


Vanaf heden hoeft dit niet meer. FytoSlank capsules vitals. Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal spaarpunten.


Slim Pasta is koolhydraatarme en glutenvrije pasta, zonder vetten en suikers. Ik beoordeel de zero pasta en rijst van de action. Is dit een gezond product voor het afvallen, of kun je het beter laten staan?


Slim Pasta bevat procent minder kilocalorieën dan gewone pasta, noodles of rijst. Slim pasta, rijst en noodles zijn te koop en verkrijgbaar in vijf varianten: spaghetti, penne, fetuccine, noodles en rijst. Slim rijst is een vetvrije, suikervrije en glutenvrije pasta die gemaakt is van plantaardige vezels uit de Konjac plant, genaamd glucomannan.


De textuur van deze rijst laat zich nog het beste omschrijven als kort geweekte chia zaadjes maar dan in rijstkorrel vorm. Sojarijst is geweldig om gemengde gerechten mee te maken.

Met dit product kun je echt alle kanten uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts