dinsdag 5 augustus 2014

Japanse sierkers blad

Het blad is toegespitst eirond met. De bloemkleur is donkerroze en de bloeitijd is van ca. Een groene kleurstof kan verkregen worden uit de bladeren en de vrucht.


In het najaar kleurt het blad naar geel en rood. Hij is ongeveer jaar ou .

Bruine bladeren in de japanse sierkers posts jun. Na de bloei komt het blad aan de boom dat in de herfst prachtige tinten . Veel rassen beleven in het najaar een tweede hoogtepunt als de bladeren geel,. Kroon: breed vaasvormig tot waaiervormig.


Blad : purperroo elliptisch, lang . Een echte blikvanger door de wisselende kleuren van het blad ! De bladeren lopen bruinrood uit en kleuren in de zomer donkergroen. De onderzijde van het blad is iets blauwgroen de bladrand is getand tot soms dubbel .

In de zomer zal deze boom vol schieten met veel blad , hierdoor biedt de boom . Vorig jaar begonnen alle bladeren op te krullen als sigaren. En nu zijn er enkele toppen met groen blad en. Snoei in de winter als het blad van de bomen is gevallen, de boom is dan in rust. In geval van kalium- of fosforgebrek worden de bladeren eveneens grauwbruin met omkrullende randen. Beste tuinliefhebbers;We hebben een hele mooie prunus of japanse sierkers.


In de boom zitten verspreid bruine bladeren aan kleine takjes. Het verschil met de Prunus Kanzan is dat het blad van de Prunus Royal Burgundy purperrood van. Gewone, niet treurende japanse sierkers. Matig sterk groeiende struik of boom met opgerichte takken.


Het jonge uitlopende blad is bruinroo later groen. Japanse sierkers wordt geënt op Prunus avium. Amerikaanse vogelkers: Prunus serotina. De nederlandse naam is Japanse sierkers , familie van de Rosaceae. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


De Japanse sierkers begint soms al te bloeien in oktober, als het vergelende blad er nog aan zit, en kan tot april doorbloeien.

Daarom ligt het voor de hand dat dit jaar ook de Japanse Sierkers als boom in deze. De kroonbladen zijn rond elkaar gedraaid. Pinus -a, Prunus -a ( Japanse sierkers ) submammillar.


De rode Japanse sierkers is een van de mooiste bomen die op deze webshop staan. Verder heeft deze boom bladeren met een prachtige rood violette kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts