vrijdag 26 december 2014

Bocamp vouwstoel deluxe comfort

Of kom langs in onze winkel met 25. Bekleding 600D nylon met dubbellaags mesh. Comfortabele vouwstoel met armleggers.


De stoel is compact in te klappen en mee te nemen in de meegeleverde . Een uiterst comfortabele vouwstoel met armleggers. Optimale zit, ook voor de grotere personen.

Deze vouwstoel beschikt over armleggers . Een zeer comfortabele vouwstoel met extra hoge rug. Zeer comfortabele vouwstoel met hoge rug en armleggers. Stalen frame met alu look. Vouwstoel - Deluxe comfort - Antraciet.


Luxe two-tone bekleding 600D . Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. Daarnaast zijn de armleggers bekleed voor extra comfort en aan de zijkant .

Nu bestellen, vandaag nog verstuurd). De Bo - Camp Deluxe King Plus is een van de weinige vouwstoelen met een verstelbare rug. De stoel heeft namelijk standen en is erg stevig door het stalen.


Het aluminium frame geeft de stoel niet alleen een mooi uiterlijk, maar maakt de stoel ook . De armleggers zijn bekleed voor extra comfort en aan de zijkant bevindt zich een . Wie zegt dat stijlvol kamperen niet bestaat? Deze campingstoel van Bo - Camp bewijst het tegendeel! De vouwstoel heeft niet alleen een hip design maar zit.


In deze armleuningen zitten houders voor drinkfles of beker. Een stoel waarbij stijl, comfort en functionaliteit worden gecombineerd. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bo - Camp vouwstoelen aanbied. Kampeerbenodigdheden Alles Voor De Tent En Caravan Van. Net als de andere vouwstoelen uit de Copa Rio lijn is deze vouwstoel.


De Deluxe versie van de Bocamp vouwstoel is net wat voordeliger dan de Queen versie. Bestel de Bo-Camp Flex Antraciet vanaf € 3bij Coolblue. Vergelijk de producten en maak.


Geniet van het comfort van deze licht en stevig opvouwbare stoel tijdens het.

Gratis verzending vanaf €euro. Advies in onze super store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts