vrijdag 12 december 2014

Nagelstudio assen

Het adres voor hand- en nagelverzorging, nagelbijtproblemen, diverse soorten kunstnagels, bruidsnagels, probleemnagels. Verwen uzelf en neem een manicure of pedicure! Laat uw nagels en voeten lekker verzorgen. Professionele nagelstudio voor acrylnagels of een manicure met Gelpolish. Ruime keuze aan kleuren, nail-art, steentjes, glitters en boordevol creativiteit.


Welkom bij Beautysalon de Roze Lotus.

Bent u op zoek naar een professionele nagelstyliste in Assen en omstreken? STORM komt op een unieke manier naar u toe. Nagelstudio de Roze Lotus, Assen.


De mobiele beauty en nagel salon . Mooi verzorgde nagels zijn een sieraad voor uw handen. De meest volledige site met ruim 66. Nikkies nagelstudio and schoonheidssalon Rolde op Telefoonboek.


Naast een nikkies nagelstudio and. U zoekt een nagelstudio voor kunstnagels of manicure in Assen ?

Mooie handen en voeten met OPI Gelcolor. Dé nagelstudio voor verzorgde handen: gelnagels, acrylnagels, manicure en workshops. SPA manicure, naar keuze met shellac bij Healthy Beauty Me in Assen. Alle nagelstudio bedrijven uit Assen.


Vermeld ook gratis uw nagelstudio bedrijf in Assen! Ik ben een gediplomeerd masternailtech en heb van mijn passie mijn beroep . Nailart( nagels ) Kinderfeestjes of workshop. Gel- Lacquer hybride nagellak shellak groningen assen veendam wildervank . Bon van nagelstudio Assen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Kies een gewenste nagelstylist of manicure waar u terecht kunt voor handverzorging,. Het is dan ook fijn en belangrijk om . Bij Kim is een schoonheidssalon met een breed arrangement. In de nagelstudio wordt gewerkt met Magnetic wat in de top staat qua merken voor nagelsalons. Een Nail Art kinderfeestje is voor meiden vanaf jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.


De meiden gaan oefenen met lakken, maar . N-Style is dé plek voor goed verzorgde voeten, wenkbrauwen en wimpers en voor de allermooiste nagels. Bekijk alle behandelingen of maak een afspraak!

Ook Manicure en Nail Art is mogelijk. Een moderne nagelstudio gevestigd in Assen , Kloosterveen. Voor betaalbare kwaliteit. Deze gecertificeerde nagelstyliste behandelt uw nagels met veel liefde en zorg.


Koosje Zoer in haar nagelstudio Chique.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts