vrijdag 19 december 2014

De leistert bungalow

Misschien wel het mooiste bungalowpark in. Buitenhof de Leistert is met haar mooie bungalows in authentieke Limburgse boerderijstijl een plaatje om te zien. Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor personen van ca.


Het tarief is inclusief € 1. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last . Morgen gaan we weer naar huis na een leuke week vakantie.

Bungalowpark de Leistert met overdekt zwembad. Het bungalowpark is mooi opgezet met prachtige boederijen. Wij verbleven in een luxe . Op zoek naar een accommodatie in Roggel, Nederland? Het mooie, luxe vakantie-, of beter gezegd boerderijvillapark, is een uitbreiding op het bestaande.


Comfortabel overnachten kan in bungalowpark de Leistert op zeer veel manieren. De Leistert geeft haar gast een luxe bungalow met sauna en whirlpool op een . We hebben weken op de Leistert gezeten in een prachtige bungalow. We hadden een persoons VIP huisje.

Roompot offers loyal guests attractive holiday destinations in the Netherlands and other countries! Camping de Leistert is een bungalowpark en camping in één. Je vindt dit zeer grote park in het Noord-Limburgse Roggel, vlakbij Weert en Roermond. Voor een weekendje je weg op bungalowpark de leistert Buitenhof vragen ze € 9- schoonmaakkosten. Vonden wij er zijn alle nogal aan de . Bekijk deze koopwoning op JAAP.


NL, de eerlijke huizensite van Nederland met. In het hart van Limburg nabij het . Het recreatiebedrijf weet een camping en bungalowpark te combineren. Op naar onze noorderburen voor een leuke vakantie met de familie!


Het vakantiepark bestaat uit luxe . Een leuke overnachting op de Leistert kan op verschillende manieren. Op het bungalowpark kun je heerlijk overnachten in luxe bungalows met privé sauna en. Werken in een bungalowpark betekent werken in vakantiesfeer. En op de Leistert vier je altijd volop vakantie, want alle faciliteiten zijn dagelijks.


Buitenhof al geruime tijd bij de top . Recreatiepark De Leistert. Een combinatie die niet heel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts