vrijdag 5 december 2014

Glyfosaat gebruiksaanwijzing

Niet-professioneel gebruik. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen. Onbeperkt houdbaar in gesloten. Kom voor onkruidbestrijdingsmiddelen naar BTN de Haas te Groningen! Voor het gebruik in vele teelten en terreinen zoals gespecificeerd in de gebruiksaanwijzing.


Lees altijd vooraf goed de gebruiksaanwijzing voor de juiste toepassing.

De tuindeuren staan open en we zitten zo vaak en zo lang mogelijk buiten. In de zomer kun je volop genieten van de zon en van een bloemrijke tuin. Antwoord: Volgens de gebruiksaanwijzing moet u het onkruid of gazon minimaal één week de tijd geven . Gedetailleerde gebruiksaanwijzing : zie binnenkant etiket. Ultima bevat geen glyfosaat of vergelijkbare bestanddelen. Er is op moment veel discussie omtrent glyfosaat.


BioServices International bvba. Afalon Flow, Brabant Linuron Flowable. Minister erkent bijvoorbeeld dat de aanbeveling in de gebruiksaanwijzing van .

De belangrijkste fabrikant van glyfosaat is Monsanto, die het. Glyfosaat aanwezig als mono-. Enkel een gelokaliseerde behandeling behandeling op een . Gebruiksaanwijzing Resolva glyfosaat. Vernietigt alle onkruiden tot in de kleinste wortels. Zaaien reeds na week mogelijk!


Een groot aantal landbouwers gebruiken het om onkruid tegen te gaan. Zoals gezegd: glyfosaat mag, maar kent wel een gebruiksaanwijzing. ROUNDUP NATURAL GLYFOSAAT VRIJ KANT EN KLAAR SPRAY LITER.


Pas Toki toe op onverharde plaatsen en. Enkel op vlakke terreinen en bij strikte naleving van de gebruiksaanwijzing kan . Dan spuiten we geen glyfosaat meer op een gewas dat bijna geoogst. Staat niets over in gebruiksaanwijzing.


Hiervoor bestaan glyfosaat houdende producten (zoals Round-up) en. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing , deze is heel belangrijk voor goed en . FBBI Paul van der Vliet BVBA. Werkingswijze en algemene gebruiksaanwijzing.


Aangezien glyfosaat een water oplosbare verbinding is, volstaat gewoon.

Koop of Verkoop glyfosaat op Marktplaats. Roundup) en de ziekte van Parkinson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts