vrijdag 26 december 2014

Zandbaknet op maat

Voor het afdekken van zandbakken, in ieder gewenste vorm en maat. Het net is verkrijgbaar in de . Dek uw zandbak af met een zandbaknet en houd het zand schoon! Ook maatwerk hoort bij ons tot de mogelijkheden, in ons eigen atelier maken we uw zandbaknet geheel op maat.


Voorkom katten en andere beesten in uw zandbak.

Afmeting: ieder gewenste maat Maaswijdte: ca. In ons eigen confectieatelier in Bolsward is het mogelijk om alle netten en gazen af te werken op iedere gewenste maat. Het zandbaknet wordt standaard . Met een zandbaknet kunt u voorkomen dat katten of honden de zandbak bevuilen.


Wij leveren volledig op maat gemaakte zandbaknetten voor zowel particulieren als o. Speelplezier in de zandbak wordt nogal eens verstoord door katten-uitwerpselen! Speciaal voor scholen en instellingen .

Bent u op zoek naar een zandbaknet? Op maat leverbaar, offerte binnen dagen. Zeilmakerij Witte specialiseert zich in het maken van zeilen en zandbaknetten op maat. Dan raden wij onze op maat gemaakte zandbaknetten aan.


Deze netten worden op een ambachtelijke manier vervaardigd en zijn UV gestabiliseerd. Dijk en Zn verkoopt op maat gemaakte zandbaknetten ! Alle onderdelen van de zandbaknetten zijn zwart. De zandbaknetschijven zijn lichtpaars. Stevige dop waar uw het eleastiek van het zandbaknet achter kunt laten haken, zodat.


Heeft u een andere maat nodig neem dan contact met ons op voor een . Bestel dan snel een zandbaknet op maat ! Wij maken netten op maat voor grote, kleine en complexe zandbakken, in iedere gewenste afmeting. Share This Story, Choose Your Platform! Prijs: Nader overeen te komen.


Voor iedere zandbak kunnen wij een passend zandbaknet confectioneren. Of uw zandbak nou een rechthoek, zeshoek of een ronde vorm heeft, bij ons vindt u .

Afwerking: randlijn rondom Koordhouders eveneens verkrijgbaar. Nylon net, volkomen weerbestendig. Op elke maat te bestellen, prijs per vierkante meter. Bij bestelling dient u rekening te houden met.


Wij leveren soorten afdekmateriaal nl. Zandbakken en zandbaknetten - resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts