woensdag 24 december 2014

Wespen schuimspray bayer 400 ml

Eenvoudig online bestellen. Werkzame stof: permethrin en tetramethrin Inhoud: 4ml. De spray is geschikt voor binnenshuis. Een speciale schuimformulering waarmee wespennesten , die direct bereikbaar zijn en kunnen worden bestreden.


Deze exclusieve verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies voor het . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Bestel vele soorten Bemesting en bestrijding met korting tot ! Vandaag besteld is morgen . Reuze assortiment en nergens . Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of . Wettelijk gebruiksvoorschrift. Toegestaan is uitsluitend het. Voor de bestrijding van wespen en ongedierte. Speciale schuim waarmee binnenhangende wespennesten en in spouwmuren, die direct bereikbaar zijn, kunnen worden .

GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Ongedierte en wespenspray 4ml -. Snel bezorgd en altijd topkwaliteit! Op zich is het niet zo moeilijk om wespen te weren.


Met boerenverstand kom je. Wespen Schuimspray 4ml - Bayer. Geschikt vor de bestrijding van wespen en ander ongedierte. Beschikbaarheid: Op voorraad. Bayer Natria Vliegen- en Muggenspray is een natuurlijk product dat vliegende insecten.


Bayer garden bayer wespenspray 4ml 4ml. BAYER WESPEN SCHUIMSPRAY 4ML. Artikelgroep, Kleinverpakkingen. De wespen bevinden zich dan allemaal in het nest.


Samenstelling: permethrin en tetramethrin. Bayer wespenspray 4ml morgen al in huis! Bayer Garden Natria Pyrethrum vloeibaar ml (concentraat).

Helaas is dit product niet. UITLOOP ARTIKEL van € 1nu voor € spuitbus 4ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts