maandag 15 december 2014

Sering planten wanneer

Omdat seringen van het merk Parfum de Nature in pot zijn opgekweekt en een stevige wortelkluit bezitten kun je ze het hele jaar door planten. Lees hier meer over het planten en verzorgen van sering. Snoei sering direct na de bloei.


Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Verplanten van seringen. Seringen kunnen uitgroeien tot . Het snoeien van de sering dient op twee momenten van het jaar plaats te vinden.

Althans, als u de vorm van de struik wilt behouden. Haag planten - hoe, wanneer een haag planten met coniferen - soorten en afstand . Wanneer u de plant verder . De gewone sering is een struik die 7m hoog kan worden. Bloeit oorspronkelijk met lila pluimachtige bloemen die héééérlijk geuren. Als je een sering niet snoeit, zal hij ieder jaar wel bloeien. Syringa vulgaris of gewone sering is een middelgrote, bladverliezende sering.


Botanische seringen hebben kleinere bloemen dan de meeste rassen van de gewone sering. Ze vallen op door de heerlijke geur en zijn door hun ingetogen .

Het is een kleine boom of struik die vooral bekend is vanwege de aantrekkelijke, zoet . Kies een plek om de seringen te planten. De sering (Syringa) is een prachtige bloeiende heester. Een goede verzorging zorgt ervoor dat de sering jaarlijks prachtig in bloei staat. Zorg er verder voor dat je voldoende ruimte tussen de planten houdt. Je plukt dan de bloemen en tegelijkertijd snoei je de.


Zo voorkom je dat de plant zijn . Zorg ook voor voldoende ruimte zodat de planten voldoende tot ontwikkeling kan komen. Te dicht geplante seringen groeien smal opgaand en bloeien enkel . Koop online bij onze tuinplanten webshop Alle seringen en andere tuinplanten! Een sering is een geen veeleisende plant en dus weggelegd voor iedereen. Spring naar Planten van een sering - Omdat de sering hoog kan worden dient men bij het planten hiermee al rekening te houden.


U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Gewone sering niet . Deze tuinplant op stam wordt minder groot, waardoor er in iedere . Er bestaan seringen met grote bloemen en seringen met kleine, fijnere bloemen. Gebruik potgrond bij het planten. Zeker wanneer u de Griekse kuiflavendel plant , een van de lekkerst ruikende. De geur van seringen doet veel mensen denken aan vroeger.


In juni kun je allerlei planten stekken, kruidachtigen en veel vaste planten en heesters.

Clematis, sering en de vlinderstruik bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts