maandag 8 december 2014

Laurierblad eten

Daarin keurig een laurierblad gedaan en alle overige ingrediĆ«nten zoals. Nee hoor, kun je gewoon eten is absoluut geen probleem. Daarnaast heeft laurierblad enkele krachtige medicinale eigenschappen. Het is ongevaarlijk om de bladeren op te eten maar het is niet . Naamgeving laurier ‎ Waar komt laurier vandaan?


Want laurierbladeren eten , dat doe je niet. Je zou laurierblad de Westerse variant van deze smaakmaker . Er zijn verschillende soorten laurier. Laurierblad : van soep tot drop. Het is dus wel van belang dat je niet zomaar eender . Het pretentieloze laurierblad wordt al eeuwenlang gebruikt bij het koken en is.


Natuurlijk kan je ze ook vers eten bijvoorbeeld als je een laurierstruik. Door een laurierblad mee te koken in een gerecht geeft het langzaam . Je kunt de bladeren niet eten , je kookt ze mee in een gerecht, zodat ze smaak afgeven. Een paar blaadjes is vaak al voldoende.


Zodra het gerecht klaar is, . Voeg een laurierblad aan je gerecht toe en laat dit enige tijd meekoken. Let op, het blad verwijderen voordat je gaat eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts