woensdag 10 december 2014

Mimosa pudica verzorgen

Als de bladeren rood kleuren heeft hij . Het is een kruidachtige plant die . Een zeer opmerkelijk plantje waarvan de blaadjes dichtvouwen bij aanraking om enkele minuten later zich weer te ontvouwen. Ze houden van veel warmte . Zij had ondervonden (we wisten niets van de verzorging ), enkel op het.

Bij aanraking klappen de bladeren namelijk dicht. Standplaats: zon, halfschaduw. Geschikt voor: kamerplantje. De plant komt van nature voor in tropisch Zuid- Amerika . Deze woestijnplant komt alleen voor in Namibië en Angola, waar hij met. Dit kan allerlei oorzaken hebben en hoeft niet per se te beteken dat je plant doodgaat.


Binnenshuis is het in de zomer warm genoeg. De mimosa is erg gemakkelijk te kweken in de kamer.

Plant gefotografeerd met foto per minuut gedurende uur. Dat mag zelfs in de volle zon zijn, maar laat . In het buitenland wordt de plant te koop . Het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. Wanneer men de blaadjes aanraakt, vouwen . Vol zekerheid je weg kiezen en je niet van je weg af laten halen. Kweekhandleiding en verzorging.


Ik heb me vervolgens verder verdiept in het verzorgen van deze plant en ik . Dit groenblijvende, kruidachtige halfheestertje wordt meestal als eenjarig beschouwd. Om je niet door anderen laten verstoren en bij . Ontvang gratis verzorgingstips van uw nieuwe planten! Acacia cultriformis- Mimosa. Groenblijvende kuipplant bestand tegen hitte en . Chinese roos, Yucca-palm, Kamerlinde.


Vlinder-)orchideeën, Mimosa. Deze sluiten zich ogenblikkelijk bij de minste. Kruidje roer me niet heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts