maandag 1 december 2014

Gaas voor dakgoot

Met deze dakgootbeschermer voorkom je dat jouw goot verstopt raakt door bladeren, mos, kleine takken en ander vuil. Een zwart gaas dat je vast klikt met de . Bladvanger Voor elke Dakgoot (6m.) Niet langer elk jaar de ladder op voor het reinigen van de dakgoot. Bladeren en ander organisch vuil maken de correcte werking van dakgoten en regenpijpen onmogelijk.


Controleer de werking ervan daarom regelmatig of . Het roestbestendige polyethyleen gaas voorkomt plagen en het verstopt raken van dakgoten door bladeren en vuil.

Dakgoot Gaas Dit simpele gaas voorkomt dat bladeren, twijgjes en ander afval in uw dakgoot vallen en de dakgoot verstoppen. Gemakkelijk op maat te knippen . Last van bladeren in de dakgoot? De gootdrain biedt uitkomst! Door middel van het gaas worden de bladeren afgeweerd van uw dakgoot.


Voorkom bladval in de dakgoot met onze Gootdrain, dé oplossing. De bladeren die op het gaas vallen drogen op en waaien uiteindelijk weg. Professionele toepassing tegen bladeren in de dakgoot Dakgoten reinigen is veelal een lastige en.

De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een lastige en soms ook. De Gootdrain is een dakgootbeschermer, gemaakt van kunststof gaas , die in de . In de dakgoot kunnen mos, takken en bladeren terechtkomen die het afvoeren. De gaas -elementen worden in de dakgoot gelegd en door de . Poly-Net Gootdrain op voorraad Voorkomt dat vuil en bladeren in de dakgoot terecht komen,. Vervolgens knijpt u het gaas samen en plaatst u het in de goot.


Er schijnt namelijk een soort gaas te bestaan dat je over je dakgoten legt. Daarmee kun je je dakgoot beschermen tegen bladeren. Dit zijn lange gaasmatten die je klemt over de goot. En werkt vele malen beter dan rollen gaas of wat dan ook, doordat dit product onder de . Bestaat daar iets voor die in de goot kan gelegd worden?


Boven de goot zie je dan een halve boog v dit gaas , als er bladeren op vallen . Dit kan je heel makkelijk doen met een stuk gaas. Meet de breedte en diepte van je dakgoot op en bereken de grootte van je stuk gaas als volgt: 2x diepte 1x . Mensen die een tuin hebben weten dat een tuin onderhouden nog best wel wat werk om handen kan hebben. Het is daarom best handig om slimme tips en . Met deze bladvanger gootdrain houd jij je dakgoten vrij van spul dat er niet in hoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts