zondag 21 december 2014

Excenterhefboom

Excenterhefbomen zijn uitermate geschikt voor een snelle fixatie. Deze productgroep wordt gekenmerkt door een grote keuze aan bouwvormen, materialen en . HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Grondstof: Handgreep staal 1. Nog nooit gehoord van een excenterhefboom ?

Toch is de kans groot dat je dit product al gebruikt hebt. Met excenterhefbomen heeft u een zeer betrouwbare oplossing voor het snel en eenvoudig vastzetten van onderdelen. Mparts heeft de grootste voorraad Spanelementen en snelle levertijden!


Bevat productsoorten met 1producten. Verfijnen met Filters Wissen. Uitvoering: gehard en gezwart. Klemhefboom met binnendraad.

Mechanische spanelementen bij Mercateo, hét one-stop-inkoopplatform voor bedrijven. Bestel meer dan miljoen artikelen efficiënt online! Opmerking: Zwenkspanners worden overwegend ingezet wanneer de spanpunten voor het plaatsen en verwijderen van de werkstukken vrij moeten zijn. Slechts resterend op voorraad. Levier à excentrique seul.


Gebruik steeds de passende meshouder voor het mes! De excenterhefboom moet naar beneden worden gezet! Het mes (pos.5) wordt passend op de houder in. Om de reklengte in te stellen, worden twee excenterhefbomen losgemaakt.


Dankzij de schaarconstructie blijven tijdens het veranderen van de lengte de . Samenstelling telescooparm. Stabiele bouwwijze voor hoge spankracht. Snelle en exacte positionering.


Met geleidingsprofielen en een . Exzenterhebel Edelstahl mit Innengewinde. Afvoer- en overloopventiel voor afsluiten in waskom zonder overloop, bediening door hefboomstang, inclusief hefboomstang voor excenter, hefboom en stop, .

Elektro-Werkzeug von Oregon: elektrische Motorsäge mit Zubehör und elektrische Schärfgeräte für Sägeketten. Mogelijke mechanieken: - wiel met excenter hefboom nadeel: bouwhoogte, inertie - kruishefcrick konstruktie: nadeel: motor moet meebewegen, zoniet . Elektrische aansluiting: 2V, Hz, 5W. Aandrukrol, opklapbaar door excenterhefboom , . De snelspantang met excenterhefboom voor de vakman.


Schuift niet wegens kurklaag, zeer stabiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts