vrijdag 16 januari 2015

Auto rubbers soepel maken

Wie weet er hoe je oude hard geworden rubbers weer soepel kunt. Je gaat naar een beetje autospeciaalzaak en vraagt naar Bumpercare van Autoglym. Kunstje gebruik je om byv raamrubbers van een auto weer soepel te maken voor (her) montage.


Dik insmeren , en wegleggen voor een paar . Hard rubber weer soepel maken. Jarenlang weer en win de zon erop, dat is niet goed voor rubber.

Weer soepel maken : wat kruipolie erop spuiten en dan laten intrekken. De raam rubbers van een Siac cabine zijn wat stug en uitgedroogd. Volgens een auto side moet je cockpit spray gebruiken omdat dat in de rubbers trekt.


Nu lees ik op het net dat je het beste glycerine kan gebruiken om oude raamrubbers weer soepel te. Is het dan een kwestie van de raamrubbers meerdere malen. Dan zijn er bij de autospullenboer ook tubes met speciale . Krakende deurrubbers dec. Witte vlekken op raamrubbers jun.


Voeding voor rubbers aug.

Meer resultaten van forum. Zo af en toe wordt er eens een vraag gesteld over rubber , zowel. Mijn vraag: doen jullie dat ook op bijv. Ik gebruik al jaren dit product om rubber artikelen soepel te houden,. Zij gaat daar nog streeds heel handig mee om bij het winterklaar maken van . Het wordt vooral gebruikt om tegen de winter autodeurrubbers mee te behandelen tegen vastvriezen.


Hoe krijg ik dat deurrubber vanboven weer goed? Het weer soepel maken zal je echter niet lukken. Ik ben vanmiddag even naar de automaterialenzaak geweest en ze hadden een . Het kan worden gebruikt voor de binnen- en buitenkant van de auto.


Om verwarring te voorkomen: rubber heeft niets te maken met kunststof. SealFeed is speciaal ontwikkeld voor rubber en houdt rubberen afdichtingen jarenlang soepel. Niks beter dan orgineel, maar wat soepeler maken zou misschien geen. Overal aan de auto komt men rubberen onderdelen tegen.


Inderdaa eerst je rubber en trims schoonmaken met een APC verhouding. Hiervoor zou je Dlux van carpro kunnen gebruiken. Ideaal om rubber soepel te houden.


De hoge kwaliteit van de siliconen plus zijn speciale penetrerende werking maken van dit product een ideaal smeer- en. Spray daarom voordat de winter begint de rubbers van uw auto goed in.

Talkpoeder of siliconenspray op de rubbers wil ook helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts