dinsdag 13 januari 2015

Buxusmot bestrijden met spiritus

Biologische bestrijding is mogelijk met Bacillus thuringiensis var. Spiritus met groene zeep helpt niet tegen de rups van de buxusmot. Zeepspiritus of zeepwater- spiritus is een milieuvriendelijk huismiddel als. Zeep - spiritus wordt genoemd voor bladluisbestrijding sinds het begin van de . Wellicht zijn ze via uit Azië geïmporteerde planten zo naar onze regio .

Hoe moet je buxusmot bestrijden ? Er schijnt gif te koop te zijn, maar ook schijnen ze niet van spiritus met. Ook las ik de tip om de planten te . Volgens Van Dun is de rups prima te bestrijden met de Bacillus thuringiensis, een bacterie. Ja, haarlak, heb ik wel eens horen zeggen, en spiritus.


Buxusmot vreet struiken kaal (en dit doe je er tegen). Voor Avri is het bestrijden van de mot geen optie, te meer daar het bedrijf geen .

Heeft de buxus kale takken, dorre blaadjes en spinnewebjes? Spiritus , azijn of biologisch? De buxusmot eet uw haag kaal! Daarom is het dan wel zinvol om de buxusmot plaag te bestrijden. Veel buxusplanten betekent het ideale buffet voor de buxusmot , want de.


Je kan de larve van de buxusmot bestrijden met aaltjes, Steinernema carpocapsae. Ze zijn klein, groen en dodelijk voor je buxushagen. Dode blaadjes, spinnenwebben of kale takjes aan je buxus?


Overlast van de buxusmot ? Hier vind je tips voor de bestrijding van de buxusrups. Bayer Decis insectenconcentraat. Imie Van Vliet Spiritus net groene zeep spuiten. Anders verschijnen voor u het weet de eerste bruine plekken en spinsels weer in uw haag of vormsnoeiexemplaar. In haast elke tuin vind je buxus terug.


Deze groenblijvende plant leent zich voor het aanplanten van kleine hagen en als pot- of tuinplant die je . Tot de verpopping start, kan je buxusmot bestrijden met een biologisch bestrijdingsmiddel, zeggen tuinspecialisten.

Vanaf oktober komen zijn eitjes niet meer uit. Bestrijden is dus alleen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts