vrijdag 30 januari 2015

Voorhamer

Vele aanbiedingen bij bol. Voorhamers koop je eenvoudig online bij bol. Een hamer om sloopwerkzaamheden uit te voeren. Een voorhamer is een zware hamer met een lange steel.


De voorhamer wordt meestal gebruikt voor . Vind voorhamer op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Rubberen hamer 115x65mm zwart. Skandia kaphamer 5gr (stratenmakershamer).


Door de langere steel kan er extra hard geslagen worden. In combinatie met zijn relatief . Meestal heeft de voorhamer een gewicht tussen en.

Deze sterke steel is vervaardigd van hickory. Hamers van verschillende types, merken en soorten vind je bij Praxis. Bekijk het volledige assortiment hamers online en reserveer direct. Deze glasvezel voorhamer met korte steel van Draper Tools Expert is voor zowel professionals als doe-het-zelvers ontworpen.


De kop is gesmeed… € 312. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze zware voorhamer van GAMMA is de beste keuze tegen de beste prijs.


Het getemperd vlak voorkomt afsplintering, . Inzicht en innovatie liggen in de kern van al onze activiteiten. Deze voorhamer is geschikt voor het zware werk. Nederlands fabricaat, dus kwaliteit! De ronde steel in drie materialen (glasvezel, polypropyleen-copolymeer en elastomeer met antischokeffect) maakt deze hamers onbreekbaar, vermindert de.


Opvallende oppervlakken zijn precisie geslepen en warmte behandeld. Ontdek ons ruim aanbod voorhamers. De inwoner van Staphorst, die gisteravond de gemeenteraadsvergadering verstoorde door met een.


Ideaal voor sloopwerk van bijvoorbeeld metselwerk. Wat is de betekenis van voorhamer ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts