dinsdag 6 januari 2015

Thuja plicata snoeien

De thuja plicata vormt snel dichte hagen die voor veel privacy zorgen. De plant laat zich gemakkelijk snoeien , maar is voor vormsnoei niet bijzonder geschikt. Goed en strak te snoeien als haagplant.


Koop uw haagconifeer vertrouwd online in onze . Coniferen snoeien voor een dichte haag of struik: coniferenhaag snoeien. Het snoeien van een haag met coniferen gebeurt in veel gevallen verkeerd. Wanneer snoeien Geen snoei nodig, eventueel in late zomer licht trimmen, . In ons assortiment vindt u o. Door snoei of dunning kan er voor gezorgd worden dat de planten meer lucht en licht krijgen, zodat ze minder lang nat blijven. Snoeien is een van de belangrijkste aspecten van het verzorgen. Ook voor de gezondheid van uw coniferenhaag is snoeien een nuttig karwei.


U dient uw conifeer of coniferenhaag te snoeien in een kegelvorm, zodat het zonlicht. Om de conifeer netjes te houden is snoeien belangrijk. Ook het snoeien is belangrijk. Door te snoeien blijft deze haagconifeer . Groeit compact en is wintergroen.


Wilt u de haag snoeien , doe dit dan in de vroege herfst. Veel bodems zijn geschikt. Snoei is niet noodzakelijk maar kan in het voorjaar plaatsvinden.


Eén tot twee maal per jaar te snoeien om zijn jonge en compacte uiterlijk te . Snoeien Coniferen kunnen gesnoeid worden, maar het is niet nodig. Het is een snelle groeier, laat zich goed snoeien en is erg geschikt voor hoge dichte hagen. Deze soorten coniferen zullen NOOIT . Cupressocyparis leylandii.


Thuja en Chamaecyparis soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts