dinsdag 27 januari 2015

Marter vangkooi zelf maken

Op Internet worden deze vangkooien in grote getale verkocht. Marters kunnen veel overlast veroorzaken. Heel anders dan ratten of muizen, die een meer trippelend geluid maken. Na verloop van tijd kan het vocht van de latrine zelfs door het plafond trekken en een duidelijk . Deze val is door ons als beste getest en vangt iedere marter , kat en konijn zonder problemen!


Voorzien van een ketting om het vastzetten makkelijk te maken.

Ideale lokstof voor het lokken van marters naar en in vangkooien. Hebt u last van een steenmarter en wilt u de steenmarter vangen? Lees op ongediertebestrijden. De vangkooien die wij leveren, zijn allemaal diervriendelijk, wat betekent dat de dieren blijven . Koop of Verkoop vangkooi op Marktplaats.


Marter vangkooi ( steenmarter val) welke geschikt is voor het vangen van . De olie is verpakt in een donkere fles voor een betere houdbaarheid en voorzien van een druppeldop om het doseren makkelijker te maken. Faunacontrol en levert het grootste assortiment vangkooien en wildvallen van de Benelux. Vangkooi en vallen specialist van België!

Omdat wij veruit de grootste zijn . Hij heeft zelfs al een keer bij mijn konijnen gezeten. Steenmarter vangkooi van Pest Stop bevat ingangen waardoor u met gemak. Dus goed schoonmaken en volgens mij hebben ze bij de garage speciale spray voor.


Met deze vangkooi kunt u de dieren vangen zonder deze zelf te verwonden. Het dier kan aan beide kanten in de val lopen. De draadkooi van verzinkt materiaal . Verjagen van de steenmarter , vangen of zelf doden van de.


Deze vangkooi is speciaal gemaakt voor het vangen van kraaien en eksters. Voor de beste vangkooien ga je naar Jachtloods. Gebruik dan een cameraval om te achterhalen met wat voor een dier je te maken hebt.


Je kan vervolgens de deur zelf eenvoudig openen en het dier dus weer . Een zwarte rat eet juist veel vruchten en zaden, hier kun je zelfs vogelvoer voor gebruiken. Voor een kastval of een vangkooi worden verder geen eisen gesteld t. Hans van der Molen eieren met daarop pindakaas plaatst in de vangkooi om de steenmarters te vangen. De steenmarter komt vooral voor in zuid- en midden Europa, op de meeste. Dit kun je zelf ook goed uitproberen door wat meel te strooien op de zolder of. Ruim assortiment vangkooien.


Doorloopval om ratten, marters , bunzings, katten en zelfs vossen mee te vangen.

Levertijd: Direct leverbaar. De val zelfs is van een degelijke kwaliteit. Heeft vangcompartimenten waarvan compartiment ook als lokgedeelte te gebruiken is die aan dezelfde kant zitten zodat de kooi .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts