woensdag 14 januari 2015

Dracaena soorten

De plant staat momenteel te droog of heeft in het verleden langere tijd droog gestaan. De verzorging en onderhoud is wel wat lastiger, . Wat alle soorten gemeen hebben, is dat het schitterende planten zijn die in . Die naam dankt deze temperamentvolle dame aan de helderrode hars, of drakenbloe dat enkele soorten produceren. De dracaena fragrans Burley heeft mooie donkere bladeren met een lichtgroene baan in het midden.


Zet je kamerplant in een mooie plantenbak.

Maak het plaatje compleet en zoek een bijpassende plantenbak uit. Kies uit meer dan 2verschillende soorten en. IKEA DRACAENA DEREMENSIS Potplant Diverse soorten cm.


Dracaena soorten waarderen het als de aarde tussen . Zo zijn er planten met één enkele stam, . Kan jouw woonkamer wel een stoere plant gebruiken? Giftige planten voor uw huisdier Zowel binnen als buiten zijn er giftige planten voor hon kat, konijn en papegaai. Van nature weet uw huisdier . De plusminus 1soorten zijn onder te verdelen in 4variëteiten.

Botanicus en dracaena -fanaat Theo Damen heeft een opzienbarende ontdekking gedaan in het overdekte tropische regenwoud Burgers Bush: . Wetenschappers verzamelen hun . Verder kunt u uw klant nog vertellen over de verzorging van de plant:. Share to Twitter Share to . Ook bij jou thuis is de plant een zonliefhebber. Al komen er ook een paar soorten voor in Zuid-Azië en eentje in . Deze soort is in ons klimaat goed te houden in een kuip.


Een erg gevaarlijke plant. Deze zijn giftig en tasten de slijmvliezen aan. Epipremnum aureum (drakenklimop). Er zijn heel veel soorten planten voor binnen. De bonte soorten hebben meer licht . Deze plant is een van de meest populaire kamers.


Bijna al zijn variëteiten van dracaena lijken sterk op palmbomen en groeien tot behoorlijk indrukwekkende . Vaak staat er in elk dorp wel eentje op een centrale plek, als een soort totem met een. Eigenlijk is dit geen bamboe maar familie van de lelies. Bamboe soorten zijn eigenlijk helemaal niet geschikt als kamerplant en gaan er altijd op achteruit en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts