donderdag 22 januari 2015

Felco snoeischaar

Vele aanbiedingen bij bol. Deze snoeischaar is een Zwitsers precisie-instrument van uitstekende kwaliteit. Wij leveren de snoeischaren vanuit voorraad . Vind felco snoeischaar op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Uitleg en beeldmateriaal voor het onderhouden van een felco snoeischaar. Maar hoe onderhoud je een Felco . Boerenbond heeft snoeischaren en onderdelen van het merk Felco.


Deze kwalitatieve snoeischaren gaan jarenlang mee en hebben af en toe een nieuw . Rood Metallic Zwart Basis. Om dit wat overzichtelijker te maken, hebben we een .

Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange . Functionele snoeischaar met een aangename krachtomzetting. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:. Messen van eerste kwaliteit gehard staal. Boven- en ondermes zijn geklonken. Geperfectioneerd model met ergonomische vormgeven handgrepen.


Gebogen snijbek voor minder krachtsinspanning, handgrepen met. Koop nu en betaal pas over dagen! De FELCO is een standaard model, vrijwel gelijk aan de meest verkochte snoeischaar FELCO 2. Het schroefgedeelte is eenvoudig gemaakt. Bij het dichtknijpen van de schaar rolt de onder- greep mee.


De doelstellingen van FELCO hebben altijd bestaan uit het bieden van innovatieve en duurzame oplossingen voor de markt voor de snij- en snoeigereedschap. Ziet u door het bos de bomen niet meer? Stel uzelf eerst deze vragen voor u een snoeischaar.


Ook wel bloembindersschaar genoemd. Met inkeping om binddraad mee te knippen. Snoeien doet een tuin bloeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts