woensdag 21 januari 2015

Boomscharen

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met een boomschaar snoei je eenvoudig hoge takken in bomen. Een boomschaar is dan ook onmisbaar tijdens het snoeiseizoen. Boomscharen en takkenscharen van GARDENA zijn uitstekende gereedschappen voor het snoeien van bomen en struiken.


Reserveonderdelen leverbaar.

GARDENA Comfort 4BL Boomschaar - Reikwijdte 5m - Max knipdiameter mm. De gardena combisystem bypass boomschaar met voudige transmissie is bij . Boomscharen kunnen uiteraard niet missen in het Tuin en Terras assortiment van Agradi. Wij verkopen allerlei soorten tuingereedschap en hebben dus ook het . Duitse degelijkheid met jaar garantie!


Snoeien tot op een hoogte van meter kan nu zeer efficiënt en zonder enige moeite op hooggelegen plekken dankzij de . Wanneer u met beide benen op de grond staat,, ontspant u uw lichaam – en kunt trouwens ook niet van de ladder of uit een boom vallen, het ongevalsrisico nr.

Combi System boomschaar S met 3-voudige katrolwerking is ideaal voor het snoeien van takken in hoge. Varend Corso in het Westland aug. Gardena Combisystem boomschaar aambeeld bl.


Bekijk ons assortiment Boomscharen (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Werken met Merken - Tuin - Tuingereedschap - Boom- en struikonderhoud - Boomscharen - Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Alle Boomscharen uit het leveringsprogramma van Hans van Driel.


Wij kunnen u met trots meedelen dat we officiële dealer zijn voor Schnitt-Griffy boomscharen en eveneens voor alle onderdelen. Ga naar Schnitt Griffy producten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Wolf-Garten MultiStar RC-VM Boomschaar.


WOLF-Garten Boomschaar POWER DUAL CUT RR 4T. Eenvoudig online bestellen. Technische fiche HS 6SE. Dankzij de boomschaar hoeft u niet gevaarlijk op een ladder te gaan staan met een takkenschaar in uw hand.


Deze boomscharen zijn verkrijgbaar in twee maten de 1en de 410.

De boomscharen hebben een nauwkeurige werkcyclus: grijpen, snijden, kantelen en vervolgens stapelen. Deze cyclus wordt in snel tempo afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts