maandag 12 januari 2015

Opblaasbaar zwembad huren

Ben je een groot feest aan het organiseren voor vriendinnen, een heuse poolparty en wil je graag een groot zwembad huren ? Dan kan je een opblaasbaar. Dit grote opblaasbare zwembad zorgt voor de nodige verkoeling op uw evenement. Dit enorme bad heeft een inhoud van ca.


Bij Withagen-attractieverhuur kan je een opblaasbaar zwembad huren ! Ideaal zwembad te gebruiken voor een zeskamp of spelletjesmiddag.

Opblaasbaar zwembad huren. Is er lekker weer voorspelt? Haal dan de waterpret naar uw (zomer)feest. LET OP dit is alleen het . Een opblaasbaar zwembad is met andere woorden het ideale startersbad en is dan ook onze bestseller.


Onze opblaasbare zwembaden bestaan stuk voor stuk . Het opblaasbare zwembad kan op verschillende manieren worden gehuurd. Een stormbaan voor op water huren kan al voor € 25- per dag. Sprinkussen huren , Abraham pop huren , Sarah pop huren , partyverhuur, Tafels, Sta-tafels en Tafellinnen huren ook.

Deze stormbaan kunt u alleen gebruiken in een zwembad ! Er zijn van die dagen dat je zou willen dat je een zwembad in de buurt had… Attractieverhuur TimTom maakt het mogelijk! Soms zijn de dagen zo warm dat je een zwembad zou willen huren. Augie Attractieverhuur heeft verschillende formaten opblaasbare zwembaden in de verhuur. Buikschuifbaan of Buikglijbaan huren in Overijssel of Gelderland? Deze meter lange attractie bestaat uit buikschuifbanen met elk een zwembad.


Wie haalt het einde van deze extra lange opblaasbare glijbaan? Peddelbootjes of beleef de meest wilde avonturen met onze enorme opblaasbare octopus Swimpie. Groot opblaasbaar zwembad met een diameter van wel meter te huur bij Party- Alarm in Eindhoven. Het zwembad is ideaal voor kinderen en jongvolwassenen . Heb je een gaaf evenement of grote zeskamp te organiseren?


Huur het zwembad en ga voor een spetterende dag. Een opblaas attractie huren voor een feest in Groningen, Drenthe en Frieslan. Ren, spring, glij of stuiter over deze meter lange stormbaan!


Hou je vast aan de schatkist, glij door de bek van de haai en klim over de piratenberg. Huur een opblaasbare draken stormbaan voor €22- per dag in Overijssel. Onze vestiging te Holten, is dagen per week geopend voor het huren van attracties en spellen.


Drents zwembad loopt leeg na openzetten verkeerde klep. Fabrikant en leverancier van de grootste collectie springkussens, skydancers en opblaasbare feestpoppen!

Uit voorraad leverbaar, scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts