woensdag 11 februari 2015

Betonnen garagebox te koop

Geen last van beton scheuren, lekkages, schimmels, damp of houtrot. Een pak aantrekkelijker en mooier afgewerkt is een garagebox uit beton. Het beton wordt volledig gegoten, waardoor er geen naden aanwezig zijn. Prefab garage te koop aangeboden bij serieuze interesse graag een berichtje. Betonnen prefab garageboxen te koop.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande . Aangezien een dergelijke garage in één geheel tot bij u wordt gebracht, is ze na. Onze prefab-garages worden sleutelklaar met een gesloten bodem afgeleverd en worden snel en probleemloos geplaatst op een betonnen fundering. Plaatsen van een kant-en-klare betonnen prefab garage met een unieke kraan.


Aan de Rohofstraat te Almelo heeft Boxxen. De stalen boxen zijn onderhoudsarm en eenvoudig op te. Rekers Betonwerk en Juwel Betonbauteile maakten afspraken om onderlinge concurrentie uit te schakelen.


ACM heeft het kartel beboet. Een prefab garage moet telkens op gewapende funderingsbalken uit beton.

Kerkwerve, Zeeland - Te Koop - Parkeerplaats. Delta makelaardij biedt u een garagebox in de vroonstraat de kerkwerve. De prefab beton garagebox is aan.


TE KOOP : zeer solide garage nabij NS station te Hoogkarspel. Kortoeen kant en klare betonnen prefab garage van Rekers is ideaal voor uw auto”. Quick-Step vloer voor de appartementen met. Betonal heeft vele jaren ervaring in de bouw en plaatsing van betonnen prefabgarages. De garagebox is voorzien van een betonnen vloer.


Garagebox Te koop 2dehands. Gesloten garagebox - Sorry er is . Zoekt u garage te koop in Menen (incl. deelgemeentes)? Bekijk hier het volledige aanbod garages in Menen (incl. deelgemeentes). Immo Proxio, het aanbod v. Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen ( koop en huur) en zijn.


Dit doen we bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen. Centraal gelegen in de wijk Sterrenburg onder de flat Noorderkroonstraat ligt deze betonnen garagebox met betonvloer , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts