donderdag 26 februari 2015

Mcculloch bladblazer benzine

Met innovatieve functies om uw . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. McCulloch GB 3PB Benzine Bladblazer. De versnipperfunctie versnippert het blad. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Garantie: jaar garantie.

De bladzuiger – vermaler is een klassieke stofzuiger met een extra vermaler systeem voor bladeren . Aspen FRT is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste . Veelzijdige bladblazer met zuigkit en mulch functie. Dankzij het doeltreffende anti -vibratiesysteem is het een stuk aangenamer werken met de bladblazer.


Snel, simpel en comfortabel wegblazen, opzuigen en versnipperen van bladeren in één. Ideaal voor het opruimen van grasresten, bladeren en afval. Het anti-vibratiesysteem, smalle blaastube en grote opvangzak en benzinetank zijn maar enkele van de vele . Deze hanteerbare benzinebladblazer is ideaal voor het .

Gebruik ongelode benzine of gelode benzine van hoge kwaliteit en tweetaktolie. De bladblazer kan voorwerpen met geweld wegslingeren,. Mc culloch bladblazer op benzine , amper gebruikt, in zeer goede staat!


Deze benzine bladblazer draag je namelijk met gevoerde schouderbanden op je rug. Ook de GB 3is geen uitzondering op deze regel. Dit toestel doet wat het moet doen. Toestel start gemakkelijk en het is gemakkelijk te dragen.


Levering gebeurd binnen de afgesproken tijd. McCULLOCH ONDERDELEN KOPEN BIJ KEES VAN DER SPEK TUINMACHINES. Deze 25cc benzine bladblazer blaast . Licht in gewicht en dus ideaal voor het verwijderen van gemaaid gras, . Hij heeft de kracht om de klus sneller gedaan te krijgen. Het ergonomische design van dit lichtgewicht apparaat . Op voorraad - Voor 22:bestel morgen in huis.


Krachtpatser onder de bladblazers. Bladblazers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, wanneer u op zoek bent naar een krachtig exemplaar waarmee u niet . MCCULLOCH Benzine -backpack-bladzuiger GB355BP. Het ding is al vaker bij de Gamma terug .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts