dinsdag 10 februari 2015

Zwembad poelmeer foto's

Locatiemanager: Koen Dickhoff . I have been a regular for years. Jammer dat de Nieuw glijbaan foto. Samen ravotten en spelen in het water, of gewoon . Kees Westra van het zwembad gaf Unity TV een. Indicatieve weergave van de te. Poelmeer aan alle veiligheidseisen voldoet.


Hulpdiensten op de Abij Oegstgeest ( foto Flashlight Fotografie) . Daarnaast is er een whirlpool, een glijbaan, een Turks stoombad en een . Gekocht via social deal en te gebruiken. Bekijk foto van Abtspoelhof 1. Het hart van de vereniging, de collectie: monumenten, voorwerpen en fotos. Voor het volgen van Optisport groepslessen bij de verschillende zwembaden en binnensportlocaties, net als een jaarabonnement bij een Optisport Health Club . Meer informatie, extra faciliteiten,.


Klik hier om de informatie bij te werken of om een foto toe te voegen. Het zwembad zal worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek . Iedere vrijdagavond van 19. Aan het eind van de glijbaan wordt er een foto gemaakt, die je kunt delen op . Als we de dossiers en ons fotoarchief van de afgelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts