donderdag 26 februari 2015

Zwembadverlichting drijvend

Vier LED kleuren en drie verschillende functies. Mooie sfeer met TOP onderwaterlampen en zwembad verlichting. Diverse soorten drijvende zwembadverlichting die geschikt zijn voor ingebouwde en opgebouwde zwembaden. Er zijn zowel modellen op batterijen als op . De drijvende led verlichting van Intex geeft u extra sfeer!


Drijvende LED verlichting hebben wij ook in het assortiment.

Intex drijvende zwembadverlichting bestellen? Uitstekende Kwaliteit - Snel Geleverd - Scherp Geprijsd. Het is supergezellig om een drijvende led verlichting van kleur te zien . Zwembadverlichting is de ideale sfeerbrenger.


Eerst test van de zwembadverlichting. Het water stond nog niet op niveau waardoor het effect nog niet. Zwemmen in het donker of lekker in uw jacuzzi een wijntje drinken wordt nog leuker met deze drijvende zwembad verlichting.


De verlichting werkt op batterijen.

WIJ CHECKEN DE LAAGSTE PRIJS BIJ VELE HANDELAREN EN (WEB) WINKELS EN JIJ BESTELD BIJ ONS VOOR DE LAAGSTE PRIJS MET GARANTIE! Met zwembad verlichting schept u een bepaalde sfeer in en rondom uw zwembad. Intex Drijvend LED-light op zonne-energie. Intex zwembad verlichting drijvend werkt op batterijen 4x AAA (niet bijgeleverd). Deze Intex lamp is ideaal voor ieder zwembad.


De lamp drijft op het water en heeft drie verschillende standen. Deze verlichting heeft verschillende . Geef nog meer sfeer aan uw zomeravonden met deze drijvende LED verlichting. Nieuwe v onderwater zwembad verlichting platte lens rvs sheel IProod groen blauw drijvende led zwembad verlichting.


Eigenschappen: - Merk: Intex - Type: zwembad verlichting - Werkt op AAA batterijen. Verkrijgbaar bij PoolAdventure. Goede service, een uitgebreid . Met de juiste zwembadverlichting creëert u sfeer en kunt u uw zwembad belichten voor een veilig gebruik.


Verschillende lampen in ons assortiment. Wij leveren snel uit eigen voorraad. Bestway drijvende led zwembadverlichting.


Verlicht rustig en afwisselend een kleuren in het hele . Snelle Levering en Scherpe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts