woensdag 25 februari 2015

Walnootboom kopen

Op zoek naar een mooie notenboom of zelfbestuivende walnoot ? Kom kijken naar onze kwaliteitsbomen! Geen zin om jaar te wachten voordat u noot vruchten draagt ? Kom eens langs bij ons op de kwekerij en zoek zelf een vruchdragende boom uit! Voor ieder bekend zijn de . Er zijn vele soorten walnoten, met verschillen in bestuiving (wel- of niet zelfbestuivend) en maximale hoogte.

Ze zijn onderhoudsvrij en geven, mits een goed ras . De walnootboom is een veel geplante boom. De ruig groeiende kroon typeert de boom. Takken en stam zijn bruin van kleur.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer . Koop of Verkoop walnoot op Marktplaats. Deze zelfbestuivende walnootboom kan als solitair geplant worden.


Juglans regia Broadview - Buccaneer kopen.

Notenbomen online kopen bij Tuinplant. Walnotenboom kopen op voorraad. Voorbeelden van notenbomen zijn de hazelnoot, beukenboom, walnoot en tamme kastanje. Als je een grote tuin hebt, kan je een walnootboompje planten. Binnen dagen bij u thuis.


De selectie draagt reeds op jonge leeftijd . Een goede vruchtbare soort met zeer grote vruchten. Het is een bladverliezende boom uit de Okkernootfamilie. De grote, jonge bladeren . Zij is echter in West-Europa al heel lang . Met walnoot of okkernoot wordt meestal gedoeld op de vrucht van de gewone walnoten- of okkernotenboom. De vruchten van andere soorten in het geslacht. Wij hebben keuze in verschillende rassen walnotenbomen.


Zoekt u een walnotenboom, omdat u gek bent op walnoten en deze zelf in de achtertuin wilt rapen? Kom dan naar Kwekerij de Koekoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts