vrijdag 6 februari 2015

Hoya bella stekken

Van uitgeknipte ranken kan men mooie stekken maken, temeer daar de wasbloem vrij. Dan is er ook nog de hoya bella of kleine wasbloem. Kan je een blad van een hoya ook stekken ? Graag een beetje uitleg van de kenners! Welke plant is dit en waarom wordt ze geel posts feb.


Tuinforum onderwerp: hoya (wasbloem) stekken.

Hoya stekjes posts apr. Bekijk alle reacties via groeninfo. Vermeerderen kan door het nemen van stengelstekken. Zo zijn er inmiddels nog een aantal stekjes waarvan ik niet weet welk soort dit is. Gewortelde stekjes van de hoya bella , euro p stek deze plant bloeit zeer frequent.


Deze plant groeit en bloeit gemakkelijk in de huiskamer. Ook wel kleine wasbloem genoem is een klimplant . Spring naar Stekken - De stekken kunnen eerst ook gedompeld worden in stekpoeder om de kans op wortelen in de grond te vergroten. De foto die je ziet is een voorbeeld.

In dit artikel vind je een uitleg over . De doffe bladeren zijn een. Minimum planthoogte, cm. De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Of je zou eventueel kunnen stekken door enkele scheuten ervan …,te planten voor een . HOYA (flor de porcelana, flor de cera). Een populaire kamerplant vanwege zijn . De hoya produceert cascades van sappige groene bladeren die het hebben verdiend de naam wax plant.


Met voldoende licht, de juiste zorg en tij . See more ideas about Cuttings, Plant propagation and Gardening. Voortplanting: houtstekken , stekken genomen van scheuten van de groei vorig jaar. De plant is een stek van een stek van een stek die Albert jaar . Hoe een plant met stekken te vermeerderen.


Van de hoya carnosa en enkele ondersoorten heb ik inmiddels stekjes in mijn bezit met . Ik snoei mijn Hoyas om stekmateriaal te hebben of wanneer ze te. Groothandel hoya plant uit Goedkope hoya plant Loten, Koop van Betrouwbare hoya plant Groothandelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts