vrijdag 13 februari 2015

Courgetteplant snoeien

Zomaar wat meststof aan de voet van de plant brengen is bij courgette niet goed. Mengsel van verschillende courgette -rassen. Wat doe ik verkeer moet ik de plant snoeien of zo?


Ik ga vandaag courgette zaaien voor het komende seizoen, na de ijsheiligen mogen . Bloemen in courgetteplant ? Courgetteplant is zo groot jul.

Hieronder een beschrijving van hoe kleinfruit gesnoeid kan worden. Bladluizen bestrijding of voorkomen van bladluis met oorwormen en lieveheersbeestjes en gier. Vaak lees je dat de Makkelijke Moestuin niet geschikt is voor courgette en pompoen omdat de planten te groot worden en teveel ruimte innemen.


Een courgetteplant is eenvoudig te kweken in de (volks)tuin of in een grote pot op de volgende manier: zaai een courgettezaadje begin april binnen in een . De bladeren zijn zo groot dat ze de planten eromheen pletten. Ik wil ze eraf halen , maar weet niet zeker of dat zomaar kan. Bramen en frambozen snoeien.


U kunt courgette zaaien, courgette kweken en courgette oogsten in uw eigen moestuin. Neem een bakje, doe hier wat potgrond of moestuingrond in en stop er een paar zaadjes in.

The Garden Guru Phil Dudman helps you. In Zuid-Europa staat deze groente al lang op het . Om straks je eigen courgettes te kunnen oogsten, zaai je in april of mei. Tijdens de tweede helft van augustus verschijnen witte vlekken op pompoen- en courgettebladeren.


Een jaarlijks terugkerend fenomeen en eigenlijk is het een . De plant vraagt veel zon en een goede bemesting. Hij past in vrijwel elke moestuin, zelfs op zware kleigrond. Snoei alle aangetaste stukken van de plant weg om de plant te behouden. Ter voorkoming moet de courgette snel kunnen opdrogen door een goede . Een opgepotte courgetteplant kopen is altijd gemakkelijker en kost minder tij maar het kan minder bevredigend zijn dan wanneer je je courgette uit zaad hebt opgekweekt. Vorig voorjaar vatte ik het plan op courgettes te zaaien, op te kweken, te verzorgen, te verplantten en te oogsten.


Bestuiving van de vrouwelijke bloemen via bijen is noodzakelijk. Als die door kou afwezig . Snoeien en toppen komt er niet aan te pas. De courgetteplant (Cucurbita pepo) heeft ongeveer tot mruimte nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts