dinsdag 24 februari 2015

Buddleja alternifolia snoeien

Doe dit alleen bij sterk . Snoei de struik elk jaar, rond april wanneer de vorst voorbij is, een flink stuk terug. Bij voorkeur niet snoeien evt. Buddleja Unique flower image.


Modeste geeft in deze korte filmpjes nuttige tips voor klusjes in de tuin.

Veel meer informatie krijg je als. De vlinderstruik, buddleja davidii, is een zeer populaire struik die in veel Europese tuinen staat. Vlinderstruik snoeien mag na de vorstperiode worden gedaan. Zo kunnen er weer volop nieuwe . Na de bloei kun je Unique het beste terugsnoeien. Snoei : déze vlinderstruik na de bloei snoeien.


NIET snoeien in de winter,n alleen na de bloei takken inkorten.

Door de struik flink te snoeien zal hij meer jonge scheuten vormen,. Door vlinderstruiken te snoeien blijven ze mooi in vorm en bloeien ze rijk. Afhankelijk van waar ze staan, snoei ik ze terug tot inderdaad. Een tweede moment om - naar keuze - de plant te snoeien , is na de bloei. Ontbrekend: alternifolia.


De buddleja alternifolia is een cultivar van de vlinderstruik. Snoeien : Flink terugsnoeien in het voorjaar, na de ergste vorst - maan februari - maart , deze . Deze struik heeft een gebogen. Olijf snoeien Het snoeien van een olijfboom mag gedurende het hele groeiseizoen,. Sterkgroeiende heester die gemakkelijk invriest. Daarom is het best de plant in de lente sterk terug te snoeien.


Leuk vlinderstruikje met zilvergrijs blad wat mooi contrasteert met de lilapaarse bloemen in juni. Bloeit op tweejarige, ranke takjes dus niet zo fors terugsnoeien. Snoei vanaf april elke maand de hagen zoals liguster,. Andere interesante soorten zijn o.

Snoei je vlinderstruik in de maand maart stevig terug , tot op max 5m. Planten: De pot in een emmer water dompelen, daarna in de tuin uitplanten. Wanneer en hoe moet ik mijn vlinderstruik snoeien om een mooie. Het is heel makkelijk om een vlinderstruik in vorm te snoeien.


Als u deze struik niet snoeit , zal de bloei al na een jaar sterk afnemen. U kunt hem in juli dunnen als de struik is . Geschikt voor: Zoals bijvoorbeeld beschutte (dak)tuinen op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts