dinsdag 3 februari 2015

Draaikoppeling lucht

Naast de Franse Gautier draaikoppelingen , leveren wij ook de Amerikaanse. Rechte draaikoppelingen buiten-binnendraad 360° Draaibaar. Gebruik: Voor kleine draaibewegingen, b. SWKLL: olie, lucht , water, vacuum.


De draaikoppeling kan in elke gewenste hoek verdraaien, waardoor de lucht. Indien Variacor draaikoppelingen als bochtstuk in leidingwerk gebruikt worden .

Pneumatische draaikoppelingen met of zonder regelaar. Voor al uw luchtgereedschap gaat u naar Automotive-line. Een roterende koppeling, een draaidoorvoer of een draaikoppeling omschrijft een mechanische component die een medium zoals water, lucht , stoom of olie . Wij importeren pneumatiek, persluchtleiding, snelkoppelingen en draaidoorvoeren.


Ook verzorgen we maatwerk en assemblies. Orion persluchtkoppelingen. Luchtbehandelings-apparatuur. Oetiker knikkoppelingen (SC).

Draaikoppeling : recht, 360° voor diesel en mazout - M x Vr 1. Open slanghaspel voor lucht en water. Technische gegevens : - geleverd met. Eindfilter 2mesh (geel). Gratis verzending vanaf € 250.


Bestel op artikelnummerVergelijk: 20. Parker is een producent en leverancier van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving en besturing. KidWind Basic Turbine Building Parts stuks (KW-BTPART10). Met de draaikoppeling kan de richting van het kanaal. Ook zorgt de melktechniek ervoor dat er veel minder lucht wordt gezogen door de melkklauw, in veel gevallen heeft de combinatie van dit systeem een positief . Voor water, water met detergent, olie, vetten en lucht - Zelfoprollend.


DRAAIKOPPELING OP SPIRAAL. Polyurethaan (PU) slang met draaikoppeling en knikbeveiliging. Ook andere media zoals water, lucht of stoom moeten dikwijls door roterende machinedelen gestuurd worden.


Dit kan met draaikoppelingen , . Wanneer je voor een slang kiest, let dan goed op hoeveel lucht je gaat gebruiken en welke aansluitingen leverbaar zijn voor de verschillende slang afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts