woensdag 6 mei 2015

Dracaena massangeana giftig

De plant is giftig is voor katten en kattenbezitters kunnen beter een. Voor honden en katten zijn de meeste soorten wel giftig , dus let. Alles over de kat Ziektes Giftige planten.


Veel kamerplanten zijn giftig voor je hon sommigen zijn zelf ronduit levensbedreigend. Dracaena Marginata (vertakt) Ø ↨ 120. Zijn bladeren hebben een groene rand en een groengele .

De lijst hieronder geeft een overzicht van planten die bij inname door uw kat mogelijk giftig of. Katten eten soms van planten. Sommige planten zijn echter giftig en dan kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid van je kat!


Huisdieren zijn vaak nieuwsgierig en knabbelen en kauwen aan. Ik heb al jaren een dracaena in huis, en die ziet er anders uit als de . Epipremnum aureum (drakenklimop). Hier een lijst met namen van giftige planten!


Gehele plant giftig vanwege giftig melksap. Ik heb niet direct gevonden dat deze soort van de draceana giftig zou zijn.

Ontbrekend: massangeana. Nu heb ik eens opgezocht en blijkt dus dat de drakenboom giftig is Ik vind dat het op de slijmvliezen. Het is de dracaena marginata trouwens.


Dit wil je natuurlijk niet, maar welke kamerplanten zijn giftig voor katten? De bacteriën die dit veroorzaken produceren giftige stoffen die het zenuwstelsel. Der Drachenbaum ist nur leicht giftig , vor allem für Katzen.


Als de vogel een giftige plant heeft gegeten, probeer dan de naam te achterhalen en neem. Let op, Anthurium andraeanum is giftig voor zowel mensen als dieren. Ist der Drachenbaum für Katzen giftig ? Bovendien is-ie erg goed in het zuiveren van giftige stoffen uit de lucht, . De planten zijn ingedeeld aan de hand van de soort schade . Nicht nur Zimmerpflanzen können giftig sein. Wees voorzichtig met kleine kinderen en huisdieren, daar deze plant giftig is. Giftig : Nei - ( ifølge Giftinformationscentralen ved Karolinska sjukhuset).


Drachenbaum Da die Blätter von Drachenbäumen einen bitteren Geschmack aufweisen, sind sie für kleine Kinder meist nach dem ersten. In sommige gevallen is de giftige reactie op planten erg mild. De volgende kamerplanten kunnen giftig voor uw kat zijn.


Cordyline) kallas dracena på svenska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts