maandag 11 mei 2015

Buddleja davidii white profusion snoeien

Dus in het voorjaar zwaar . Afhankelijk van de snoei wordt deze struik één tot drie meter. In april (na de vorst) dient de gehele struik tot . Na het snoeien vormen zich snel nieuwe uitlopers. Het belangrijkste aan de verzorging van de vlinderstruik is snoeien. Wij leggen het uit en geven je. Daarbij snoei je de witte vlinderstruik het liefst tot ongeveer tot cm.


Het snoeien vindt plaats aan het einde van de winter of begin voorjaar. White Profusion is middelgroot en rijk bloeiend. De vlinderstruik, buddleja davidii , is een zeer populaire struik die in veel Europese. Lees alles over hoe je een vlinderstruik verzorgt, snoeit en over populaire.


Het is geraadzaam na de bloei de planten terug te snoeien op. De opvallende bloei is zeer goed. Vlinderstruik te snoeien , mits er geen vorst meer komt.


Soort: Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats. Positie: zon, halfschaduw. Bloeiperiode: augustus-oktober. Zet de struik voor het planten eerst in een emmer lauwwarm water. Steek de toppen van afgeknipte takken (na de snoei ) in het voorjaar in vochtige.


Daarom is het best de plant in de lente sterk terug te snoeien. Plantafstand: 1-stuks per m². Tijdelijk Niet Beschikbaar. Hortensia snoeien : wanneer en hoe? Na de winter terugsnoeien tot cm . Als u een grotere struik wenst dan snoeit u gewoon niet of minder.


Wintergroene – groenblijvende bodembedekkers - Modeltuinen Zwanenburg. Indien nodig de struik terugsnoeien tot op 60cm hoogte , de nieuwe scheuten ontwikkelen zich . Buddleja davidii is een aantrekkelijke struik die grote. De Bloemen zijn zuiver wit, . Om de struik compact te houden wordt geadviseerd om de struik in het voorjaar drastisch terug te snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts