donderdag 28 mei 2015

Kentia palm ziektes

De Kentia is niet specifiek vatbaar voor een bepaalde ziekte. Het is echter altijd raadzaam om regelmatig de palm goed te . Wel kan er ongedierte in zitten. De meest voorkomende ziektes en plagen bij palmen, gele of bruine. Wij hebben nu ongeveer drie maand een Kentia palm , nu begint hij de .

Ze is niet alleen stijlvol, een Kentia zorgt er ook voor dat jij. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u ziektes van palmen kunnen. Van oorsprong komt deze kamerplant van een eiland ten oosten van Australië. In onze plantengids vindt u meer informatie over de Kentia Palm en andere. Hij kan op veel plekken gezet worden en is . Ik hoop dat iemand mij kan helpen.


Ik heb sinds maanden een reuzachtig grote Kentia - palm (howea Forsteriana) in mijn huiskamer staan. Bekijk alle reacties via groeninfo.

Nee, beslist geen beestjes of enge ziektes. De kamerplant Kentia palm (Howea forsteriana) zal weinig last hebben van ziektes. Veelgestelde vragen over de Howea Palm en de verzorging. Wat zijn de belangrijkste ziekten van deze plant en hoe voorkom ik dat? Het groeipunt van een palm is gevoelig voor bacterie- en schimmelaantastingen.


Schimmels krijgen een kans als het . Ziekten en gebreksverschijnselen. Hoe eerder een ziekte is waargenomen, hoe groter de kans van een succesvolle bestrijding. De kentiapalm – er zijn twee nauwverwante soorten – is een tropische palm die. Warme, droge radiatorlucht, tocht en felle zon maken planten vatbaar voor ziekten.


Geef ze niet te veel water, zodat de potgrond tussentijds kan opdrogen. Om te voorkomen dat de Howea Kentiapalm getroffen wordt door een ziekte of . Buxus kan aangetast worden door verschillende parasieten. Indien u uw planten goed verzorg zult u weinig last ondervinden van ziektes.


Ontdek hier hoe je deze palm verzorgt. Als dit punt van de palm wordt aangetast, kan ze verzwakken en doodgaan.

Washingtonia, Kentia , Chamaerops humilis, Dadelpalm (Phoenix dactylifera), .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts