dinsdag 5 mei 2015

Salontafel woonexpress

Glazen salontafel of hip bijzettafeltje? Ruime collectie met tientallen salon- en bijzettafels. Thuisbezorgen of gratis afhalen. Een salontafel is niet alleen een blikvanger, maar ook erg praktisch en maakt je zithoek helemaal af!


Vele aanbiedingen bij bol. De strakke poten in geborsteld RVS gecombineerd met het hoogglans .

De combinatie van houtlook met hoogglans maakt salontafel AMMERZODEN bijzonder. Een vleugje romantiek toevoegen aan je woonkamer? Dat doe je subtiel met de houten salontafel ZEIST. Het donkere blad van massief hout staat sterk in contrast met het wit gelakte hout. Dat maakt salontafel SITTARD zo . De tafel staat stevig en stabiel op de grond.


Je ziet lichte kleurverschillen in . Salontafel MIDDELBURG is een trendy salontafel in hoogglans wit.

Het strakke blad is heel dun wat de tafel een . Of maak het juist de eye-catcher in huidige interieur. Deze tafel past in een modern interieur. Hierdoor is de tafel krasbestendig en dus . De salontafel heeft een beetje structuur, dat voel je.


De minimalistische vormgeving van salontafel BREDA past perfect in een modern ingerichte woning. Woonexpress salontafel LOOSDRECHT. Ontwerp:Met LOOSDRECHT verwelkom je een stoere en rustieke salontafel in jouw zithoek.


Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste . Bekijk het product nu op woonexpress. Deze robuuste salontafel Velp heeft een prachtige vintage uitstraling. Het stevige tafelblad is gemaakt van gerecycled teak hout. Dit prachtige ruwe en woeste . Een mooie tafel van jouw favoriete merk?


Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Gebaseerd op één of meerdere van uw zoektermen). Vintage salontafel met dubbel tafelblad JIMI. Vergelijk winkelprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts