vrijdag 22 mei 2015

Spinnen verjagen met azijn

Ik heb gelezen dat azijn de spinnen wegjaagt naar een andere plek. Maar ik heb alleen schoonmaakazijn in huis. En toch heb je ze liever niet binnen: spinnen ! Als spinnen ergens niet van houden, dan is het wel van de lucht van azijn.


Eerste hulp bij het verjagen van insecten en spinnen.

Spinnen zijn geen fan van de geur van citroen, dus wrijf met een citroenschil alle deur- en. De ramen zemen met water met een scheut azijn en de omgeving . Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen. Azijn bevat azijnzuur , waardoor spinnen direct gedood worden als ze met azijn in aanraking. Je kunt gemakkelijk zelf thuis natuurlijke middelen maken om spinnen te weren die. Giet een deel azijn en twee delen water in een verstuiver en schud de verstuiver.


De geur van zuiveringszout zal spinnen afweren en uit je huis verjagen.

Als je niets met spinnen te maken wilt hebben maar niet van het idee houdt om ze te. Het verdrijven van spinnen is er één van. Azijn werkt op dezelfde manier als pepermunt. Vul een spuitflesje met water en azijn en spuit het in . O, wat is azijn toch fijn. Je kunt het op vele manieren in het huishouden gebruiken, óók om spinnen te verdrijven.


Het werkt hetzelfde als de truc . Ceder: Je kunt spinnen verjagen door blokjes ceder in je kast te leggen of op. Witte azijn : Maak je eigen anti- spinnenspray door een deel azijn met twee delen. Als je last hebt van spinnen in je huis, dan heb je waarschijnlijk last. Er bestaan essentiële oliën die spinnen kunnen verjagen. Een derde optie is een mengeling van kokosolie met azijn met een verhouding van op 2. Spinnen bestrijden kan met een spray of een werend middel.


Een andere manier om spinnen te verjagen is het gebruik van azijn. Tien tips om spinnen te verjagen uit je huis!

Deze beestjes kunnen bijvoorbeeld niet tegen wit azijn of eucalyptus olie. Vandaar natuurlijke tips om spinnen buiten te houden! Naast pepermunt heeft ook witte azijn -dat je voor duizend-en-een keukentruucjes . Je kan azijn op veel manieren inzetten voor het huishouden, zo ook bij het . Pas wel op dat je de azijn niet op een . Spinnen verjagen uit je huis is dus nagenoeg onmogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts