maandag 25 mei 2015

Steigerbuis haken

U kunt met steigerbuis en buiskoppelingen eenvoudig zelf een stoere en. Novidade steigerbuis koppelstuk haak mm zwart. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen.

Steigerbuizen en koppelsystemen voor jouw klus vind je bij Praxis. CanDo Haak voor steigerbuis (Ø mm). De verbinders hebben een robuuste industriële uitstraling. Gemaakt van thermisch verzinkt smeedbaar gietijzer.


GAMMA steigerbuis koppelingen voor een industriele look. Thermisch verzinkt, smeedbaar gietijzer. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Praktisch en decoratief dat is het unieke van steigerbuis meubels. Hieraan kunt u bijvoorbeeld tijdelijk een ketting voor openingen hangen. Voor het ophangen van een . Ga voor deze steigerbuis kapstok basic. Of kies voor één van onze andere kapstokken van steigerbuis in het assortiment. Extra mogelijkheid om haken en . Wij bezorgen door heel Nederland.


Bestel vandaag nog online vanaf € 32. Te koop: Nieuwe kapstok,gemaakt van steigerbuis met steigerhout. Standaard in verschillende uitvoeringen. Breedte: 60cm of 80cm Diepte . Kapstok staal met haken 2mm afmeting cm.


Buiskoppeling haak gedraaid zwart 2mm. Bepaal zelf de afmetingen ▻ Wordt geleverd als bouwpakket, inclusief: Buizen op maat . De kapstok wordt geleverd inclusief inbussleutel en exclusief bevestigingsset. Om daadwerkelijk dingen aan de kapstok op te kunnen hangen, bevestigden we s- haken aan de steigerbuizen.

Opschroefhaken - Ophanghaak in steigerbuis Ø 33. Dronten is het adres voor winkelhaken, warendragers in de winkel. Kapstokken met de gedraaide haak als meerprijsoptie:. Deze zijn perfect om jassen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts