maandag 18 mei 2015

Mimosa pudica stekken

Ik heb besloten om hem te stekken. Mimosa pudica - droge blaadjes posts jun. Het is vaak aangeduid als een. De plant is gemakkelijk wordt doorgegeven van stekken.


Kruidje-roer-me-niet is het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. Gefilmd over dagen, foto per minuten.

Het kan ook door stekken geplant in vochtige zandbodem warmte. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . De blaadjes sluiten plotseling nadat je ze hebt aangeraakt.


Kinderen vinden dit prachtig. Binnenshuis is het in de zomer warm genoeg. In het buitenland wordt de plant te koop . Een leuke plant voor op de vensterbank met bladeren die dichtklappen bij.

Zaden die zijn opgezwollen, kunnen worden gezaaid in zaai- en stekgrond. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. MIMosA PUDICA : KRUIDJE RoEn-Mij-NIET.


Wanneer en hoe stek je munt. Het kost je slechts vijf minuten om munt te stekken. Dan kan je stekken nemen van wortels, stelen of bladeren van de plant. Volle zon, indien mogelijk een standplaats die de plant beschermt tegen de uitdrogende. Deze plant , in Nederland ook wel mimosa genoem komt uit Australië.


Lathyrus is een klimplant die het altijd goed doet. Normaal zullen de stekken nog voor de winter geworteld hebben. Thuis hacks: Planten, bloemen en kruiden, Plant Basics De Mudosa pudica is een groenblijvende struik afkomstig uit Brazilië. Het wordt vaak een gevoelige . Convolvulus cneorum bijvoorbeeld geeft ongeveer geslaagde stekken.


Deze mimosa had ik uitgeplant in de tuin en is min of meer direct . Ook de top afsnijden en de stek dan in humusrijke, losse grond poten. Groenblijvende kuipplant bestand tegen hitte en . De leerlingen van 3BPB maakten stekken van Lonicera nitida 'Maigrün'.

Acacia cultriformis- Mimosa. Voor sfeer in tuin en huis shop je natuurlijk bij Tuinland. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Cyperus alternifolius – Parapluplant – Zaden. Potplant , die op aanrakingen rea geert, de blaadjes vouwen toe en openen na korte tijd opnieuw.


Zeer geliefd bij kinderen. Staat bij voorkeur op een lichte, . Gynura procumbens is een kruidachtige plant met pluizige oranje bloemen. Hij zou helpen bij diabetes, . De Sansevieria is de plant waarmee het voor mij is begonnen.


In mijn koffer zijn regelmatig stekjes te vinden van planten die ik op een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts