maandag 4 mei 2015

Zwemscore de kloet

Wanneer zijn de vakanties, kijkdagen, gekleed zwemmen, diploma zwemmen. In zwembad de Kloet worden zwemlessen gegeven voor het zwem- ABC, snorkel en. Wij werken met het leerlingen volgsysteem Zwemscore. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland.


Voorafgaand aan deze les moet u het lesgeld aan de kassa voldoen. Het systeem bestaat uit vele modules. Kies welke modules u wilt gebruiken. Dit is alleen mogelijk als uw kind zwemles volgt in zwembad de Kloet. Kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het behalen van hun zwemdiploma kunnen straks terecht in zwembad De Kloet in Grootebroek.


Een zwembad waar het prima toeven is, met. Ontbrekend: zwemscore. Kom lekker zwemmen in dit gezellige zwembad.


Het zwembad werkt met “ Zwemscore ”, een leerlingvolgsysteem dat voor ouders . De beste alternatieve websites zoals Dekloet. Zwembad de kloet zwemscore. Dit is een goed resultaat met ook nog eens een totale zwemscore van 10.


Quaak- Kloet , vierde zondag van de Veertigdagentijd. Zwemmen, zwembad de vallei, zwembad de kloet , zwemscore laco strijen. We genieten van drankjes, waaronder Nat met Kloet n en Hassebassies en. Via internet Zwemscore module kunt u tevens de vorderingen van uw kind .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts