donderdag 14 mei 2015

Viking onderstel

Ideale schaats om leren klapschaats te rijden. Dit zorgt dat u sneller door de bochten schaatst! Vind viking onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u nieuwsgierig naar andere buizen?


Het ultra moderne Sapphire onderstel is voortgekomen uit een nieuwe visie op schaatsen maken.

Het toepassen van innovatieve technologische . Te gebruiken onder elke viking schoen. Een onderstel in de aanvangsprijs categorie met de karakter eigenschappen van een PRO. Onderstelspecificaties Materiaal v. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. VIKING ONDERSTEL SAPPHIRE.


Hallo allen, Ik ben voornemens om komende zomer nieuwe schaatsen te kopen. Powerslide conquest fix onderstel.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van dit artikel. Uw Maple Comet Laser 3-punt Klaponderstel bij De Bierkaai. Leverbaar vanaf oktober! Vrijwel de gehele collectie is bij ons in de winkel te bekijken en. Nagano klap onderstel gebaseerd op het sprint ijzer van viking.


Wij hebben deze voor het . Viking Sapphire onderstel. De Rottefella binding heeft zichzelf daarnaast . Het PM staal heeft een hardheid van HRC (Rockwell C) en bevat de. De schaats is van een PM bimetaal.


Dit inovatieve onderstel voor de gevoorderde schaatser zorgt voor verrassende eigenschappen. Beschikbaarheid: In voorraad. De Marathon Thermo schoen heeft een extra enkelpolstering. Nieuwsgierig naar het snelste onderstel van het moment? Het hele jaar door zijn deze te testen bij Jan van der Hoorn Schaatssport Haico Bouma Oomssport.


De viking nagano marathon mid is een middeklasse schaats met top onderstel maar een eenvoudiger kalfslederen schoentje. Dit is een schaats met een hoog onderstel , waarvan het ijzer verbonden is met .

Hij verkleint net zo goed zacht als hard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts